Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Boston Acoustics ASW650, subwoofer negru

Subwoofer-ul Boston Acoustics ASW650 Negru ar putea fi cea mai bună alegere în ceea ce privesc subwoofer-ele şi spun „poate” deoarece preţul acestuia e ceva mai mare decât a lui Acoustics ASW250. Spre deosebire de acela, acesta furnizează mult mai multă putere bass pentru acelaşi dimensiuni. Probabil m-aţi întreba de ce v-ar trebui un subwoofer ca acesta având în vedere că aveţi un Home cinema deja? Ei bine acest subwoofer Boston e combinaţia perfectă între performanţă şi inovaţie, adică vine cu cele mai bune materiale pentru ca sonorizarea să fie pe măsură. Aici mă refer la faptul că e realizat dintr-un material foarte bun – ceramic/fibră de carbon. Însă dacă aveţi un buget generos puteţi asocia mai multe boxe din seria A a lui Boston şi să realizaţi un sistem audio foarte performant. Dacă vă interesează un suboofer ca acest ASW650, atunci aveţi nevoie de un buget mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din faţă

Din spate

Specificaţii tehnice

Spre deosebire de celălalt model acest ASW650 vine doar pe negru dar şi aşa cine şi-ar lua un subwoofer cu lateralele albe sau roşii? Puterea acestui subwoofer Boston e de 300 W RMS la acelaşi diametru de 10 inci (25 cm). După cum bine ştiţi un astfel de subwoofer vine cu tehnologii avansate de sonorizare. Una dintre acestea e tehnologia BassTrac care măreşte puterea bass-ului fără a se crea denaturare sau fără a se suprasolicita. Chiar dacă unele părţi ale acestui ASW650 sunt lucioase, suprafaţa e rezistentă la abuzuri (zgârieturi). Pe lângă materialele folosite, pe parte design are are colţuri rotunjite şi grile magnetice. Răspunsul în frecvenţă e de 28-150 Hz iar puterea muzicală e de 650 W.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: poate să reproducă cele mai joase note (explozii, tobe sau chitare bass) atunci când vă uitaţi la filme sau vă jucaţi un joc, carcasă rigidă din fibră de sticlă, design DCD, performanţe acustice impresionante (în special dacă-l asociaţi cu sistem audio performant seria A).

Minusuri: cred că preţul ar putea fi un minus şi spun asta pentru că mulţi din voi nu cred şi-ar putea permite unul (există alternativa de 250 W), dar performanţa îşi are preţul :).

Concluzie

Acest subwoofer Boston Acoustics ASW650 e recomandarea mea pentru cei ce vor să simtă o experienţă multimedia unică la ei acasă sau una identică cu cea oferită la un cinema, poate chiar şi mai bună 🙂 (în funcţie de cameră şi restul sistemului audio). Jos am pus un clip în care puteţi viziona o mică prezentare a boxelor Boston, de la cea mai mică la cea mai mare:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu