Boston Acoustics ASW250

Un astfel de subwoofer Boston Acoustics ASW250 Negru furnizează bass la greu pentru vine cu putere de 250 W la un diametru de 25 cm (10 inci). Un model cu acelaşi dimenisuni doar că are 300 W RMS, e Acoustics ASW650. Acoustics ASW250 de la Boston poate fi upgrade ideal la sistemul home cinema sau audio de acasă. Acesta poate să reproducă fără efort cele mai mici frecvenţe la filmele voastre favorite de tip Blu-Ray, jocuri sau muzică, atunci când sunt explozii sau chitare bass. Puteţi asocia cu acesta boxe din seria A (care nu sunt în pachet) care deci sunt recomandarea mea pentru o calitate a sunetului. Fiecare boxă incorporează materiale inovatoare şi metode de fabricare pentru un răspuns mai bun în frecvenţă. Asta nu înseamnă că nu-l puteţi asocia cu sistemul audio pe care-l aveţi deja. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Din spate

Specificaţii tehnice

Acest subwoofer ASW250 e echipat cu tehnologia BassTrac care presupune creşterea puterii de ieşire a bass-ului evitându-se suprasolicitarea şi denaturarea. E un subwoofer activ cu o putere maximă de 100 W RMS. Construcţia sa ceramică/fibră de sticlă oferă un răspuns maxim al bass-ului de la o putere de amplificare mai mică. Acoustics ASW250 vine în trei culori interesante (alb, roşu şi negru) doar că acesta e pe negru şi cred că aceasta e cea mai bună culoare pentru acesta, asortându-se uşor cu restul sistemului audio. Acesta e construit pe un design DCD care vine de la Deep Channel Design. Învelişul subwooferului e realizat dintr-ul material rezistent la zgârieturi dar în acelaşi timp e şi lucios. Deasemenea partea de sus e texturată, are grile magnetice şi colţuri rotunjite. Boston Acoustics ASW250 are o greutatea de 14.6 kilograme şi un răspuns în frecvenţă de 35-150 Hz.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: performanţă maximă, suprafaţă rezistentă la zgârieturi, materiale de calitate superioară, poate fi un upgrade şi al un sistem audio stereo, tehnologia BassTrac (mai mult bass fără denaturare) şi vine de la Boston care e un producător cu experienţă în domeniu.

Minusuri: nu am ce să-i reproşez în special că nu sunt prea multe alternative.

Concluzie

Deci dacă vreţi un subwoofer pe măsură fie optaţi subwoofer Boston fie pentru alternativa menţionată. Se adresează în special celor pasionaţi de filme şi ar dori un plus de putere audio în special că au o cameră spaţioasă. Nu cred că există un subwoofer mai bun decât acesta dacă ar fi să luăm în considerare şi preţul.

Te-ar mai putea interesa