Bosch WVD24520EU, mașina spălat rufe-uscător

Mașină de spălat rufe cu uscător Bosch WVD24520EU e cel mai compact model de la acest producător și se adresează celor care nu au timp pentru a pune la uscat rufele. Spun asta deoarece după programul de spălare, mașina poate usca fără probleme chiar fără a mai fi reprogramată. Avantajul unei astfel de mașini e că veți economisi bani și spațiu dar nu va niciodată la fel de eficientă ca și un uscător. Acesta e dezavantajul, iar în cazul de față WVD24520EU pentru a spăla și usca doar 2.5 kilograme (jumătate din capacitatea maximă). Dar nu vă oprește nimeni să spălați 5 kilograme iar apoi să le uscați în două ture. Având în vedere că are sistem pentru detectarea automată a încărcăturii, nu prea are rost să vă complicați și să spălați de la început 2.5 kilograme iar uscarea se face automat (dacă ați setat programul de uscare după cel de spălare). Dacă doriți un produs mai eficient, optați pentru un uscător de rufe care poate usca mai mult și poate fi așezat peste mașina de spălat. Recomandarea mea e un WTC84101BY. Însă o mașină de spălat cu uscător cum e acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Bosch WVD24520EU 1
Așa arată

Specificații tehnice

Tipul de încărcare e unul frontal de cel mult 5 kilograme, dacă e vorba de un program doar de spălare. Viteza de centrifugare poate să difere de la un program la altul – de la 400 la 1200 rpm. Clasele de eficiență sunt după cum urmează: eficiență energetică C, eficiență la spălare A și la centrifugare B. Aceste clase de eficiență se oglindesc oarecum în caracteristicile tehnice și performanțele mașinii. Într-un program de spălare consumul ei e de 52 litrii și de 0.9 kwh. Bosch WVD24520EU are și un ecran digital LCD generos pe care se pot vedea etapele programelor de spălare, de uscare și timpul rămas. Are vreo 15 programe și o parte din acelea sunt următoarele: spălare manuală, mix, bumbac, spălare lână, prespălare, extra-clătire și programe speciale (uscare delicată, sport, rapid 15 minute și sensitive).

La capitolele funcții și siguranță Bosch WVD24520EU vine cu control electronic al balansului, detectare automată a cantității, selector centrifugare, sistem detectare spumă, semnalizare acustică terminare program, programare întârziată, protecție impotriva inundațiilor etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sistem AquaTronic, multe funcții și programe utile, meniu ergonomic, ecran generos care poate fi util pentru fiecare programare și preț foarte bun.

Minusuri: nu poate usca mai mult de 2.5 kilograme.

Concluzie

Acest model Bosch WVD24520EU e recomandarea mea de la acest producăt iar dacă aveți deja o mașină de spălare, vă recomand doar un uscător de rufe.

Te-ar mai putea interesa