Bosch WTX87M90BY, uscător clasa A++ cu pompă de căldură

Dacă sunteţi interesaţi de uscător de calitate atunci ar trebui să vă uitaţi la Bosch WTX87M90BY. E un model cu capacitate de 9kg şi cu pompă de căldură. Această caracteristică ajută la economisirea energiei cu până la 50 procente întrucât căldura nu e evacuată, ci e refolosită.
Aparatul are şi alte tehnologii care ajută la economisirea energiei, printre acestea aş aminti AutoDry care presupune existenţa unor senzori care determină gradul de uscare necesar. E un fel de Fuzzy Logic… varianta pentru uscătoare de rufe.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un electrocasnic cu ecran mare, multe funcţii şi care face economie de resurse.
Nu ştiu dacă se vede din imagine, dar are un ecran mare şi un buton în jurul căruia sunt trecute toate programele. Singurul lucru care-l dă de


Păreri pro şi contra

Bosch WTX87M90BY este un electrocasnic realizat aşa încât să fie de îndelungă folosinţă deoarece are design anti-vibraţie şi cuvă din inox. Acest design e unul care face ca nivelul de zgomot să fie scăzut (circa 62 decibeli).
Are Auto Clean, adică puful e adunat într-un colector special şi trebuie golit după 20 uscări.
Dacă aveţi haine delicate atunci o să vă ajute Sensitive Drying System care presupune că tamburul are o structură unică care permite circulaţia eficientă a aerului cald.
Brandul producător e unul german şi asta ne va ajuta foarte mult la fiabilitate. În acest fel avem siguranţa unui produs testat şi realizat din piese calitative.
Persoanele cu alergii ar trebui să ştie că aparatul e unul cu certificare ECARF şi are un ciclu special pentru a reduce rezidurile alergene.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor să aibă uscate rapid multe haine ori doreşte să folosească aparatul la o pensiune. Poate fi utilizat pentru uscarea hainelor, prosoapelor, ţesăturilor din lână, a celora din bumbac sau covoraşelor… având programe speciale pentru toate.

Te-ar mai putea interesa