≡ Meniu

Bosch WTX87EH0EU, uscător cu clasa A3+ şi Smart Dry

Bosch WTX87EH0EU este un electrocasnic de tipul uscător de rufe cu pompă de căldură. Capacitatea e una de 9kg, iar eficienţa energetică e A+++ datorită diferitelor optimizări (printre care se numără pompa de căldură mai sus amintită).

Acest electrocasnic e realizat din materiale de calitate, un exemplu fiind cuva din inox, iar din această cauză are un preţ bun Vezi prețul special de azi.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Bosch WTX87EH0EU are un consum foarte mic de 1,61 kWh în program standard. Acest lucru se datorează prezenţei pompei de căldură. Se poate vedea că e un consum energetic mult mai mic decât la o maşină de spălat cu uscător.
Are 15 programe aşa încât să puteţi usca diverse tipuri de ţesături.
Pentru a nu vă bate capul are Smart Dry, adică selectează cel mai bun program de uscare (în funcţie de ciclul de spălare). Smart Dry va funcţiona doar dacă aveţi o maşină de spălat Bosch compatibilă.
Nu o să mai pierdeţi timp cu călcarea rufelor graţie Iron Assist care reduce cutele.
Dimensiunile sunt unele normale de 60x60x84 axlxî cm. În acest fel nu veţi avea probleme în a găsi spaţiu pentru un astfel de aparat.
Fiabilitatea e una bună deoarece garanţia standard e de 2 ani, însă puteţi beneficia de promoţia cu 5 ani garanţie dacă urmaţi anumiţi paşi.
E uşor de utilizat, având o interfaţă intuitivă, această caracteristică purtând numele de ComfortControl Plus.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci modelul acesta e unu cu un zgomot redus deoarece e de 62 decibeli.

De final pot spune că acest model este unul perfect pentru persoanele interesate de un aparat modern de la un brand cu reputaţie. Bosch e un brand german pentru persoanele interesate de un aparat modern care să fie foarte fiabil. E cunoscut faptul că produsele nemţeşti sunt foarte rezistente datorită unui bun control al calităţii.