Bosch WTX87EH0EU, uscător cu clasa A3+ şi Smart Dry

Bosch WTX87EH0EU este un electrocasnic de tipul uscător de rufe cu pompă de căldură. Capacitatea e una de 9kg, iar eficienţa energetică e A+++ datorită diferitelor optimizări (printre care se numără pompa de căldură mai sus amintită).

Acest electrocasnic e realizat din materiale de calitate, un exemplu fiind cuva din inox, iar din această cauză are un preţ bun Vezi prețul special de azi →.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Bosch WTX87EH0EU are un consum foarte mic de 1,61 kWh în program standard. Acest lucru se datorează prezenţei pompei de căldură. Se poate vedea că e un consum energetic mult mai mic decât la o maşină de spălat cu uscător.
Are 15 programe aşa încât să puteţi usca diverse tipuri de ţesături.
Pentru a nu vă bate capul are Smart Dry, adică selectează cel mai bun program de uscare (în funcţie de ciclul de spălare). Smart Dry va funcţiona doar dacă aveţi o maşină de spălat Bosch compatibilă.
Nu o să mai pierdeţi timp cu călcarea rufelor graţie Iron Assist care reduce cutele.
Dimensiunile sunt unele normale de 60x60x84 axlxî cm. În acest fel nu veţi avea probleme în a găsi spaţiu pentru un astfel de aparat.
Fiabilitatea e una bună deoarece garanţia standard e de 2 ani, însă puteţi beneficia de promoţia cu 5 ani garanţie dacă urmaţi anumiţi paşi.
E uşor de utilizat, având o interfaţă intuitivă, această caracteristică purtând numele de ComfortControl Plus.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci modelul acesta e unu cu un zgomot redus deoarece e de 62 decibeli.

De final pot spune că acest model este unul perfect pentru persoanele interesate de un aparat modern de la un brand cu reputaţie. Bosch e un brand german pentru persoanele interesate de un aparat modern care să fie foarte fiabil. E cunoscut faptul că produsele nemţeşti sunt foarte rezistente datorită unui bun control al calităţii.