Bosch WTW8761BY, uscător A++ cu tambur iluminat

Uscătoarele de rufe premium au un aspect mai diferit și dotări foarte interesante. Bosch WTW8761BY are un tambur iluminat pentru a vedea mai bine conținutul dar nu cred că îl veți alege dar pentru această dotare specială. Capacitatea de 9 kg e cea maximă și puteți usca chiar și cantități mai mici dacă nu ați spălat foarte mult. Are una dintre cele mai bune eficiențe energetice de pe piață – A++, și se datorează sistemului de uscare hibrid (condensare + pompă de căldură). Mai sunt și uscătoarele care au dar pompă de căldură, însă rezultatele nu sunt chiar atât de bune ca și la acesta.

Designul său e unul atrăgător și pot spune că uscătorul arată ceva mai bine în realitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toate uscătoarele au un design standard și dimensiunile sunt cele standard, astfel că dacă mașina de spălat e compactă, atunci se poate pune peste sau lângă acesta. Panoul de control are multe programe și selectare se face cu ajutorul touchscreen-ului. E o eficiență energetică excelentă și nu veți găsi alta mai bună, iar acest aspect se va reflecta în factura de energie.

Nu merită să alegeți variantele ieftine pentru că acelea nu protejează țesăturile. Pompă de căldură oferă atât aer cald cât și rece, pe când uscătoarele cu condensare oferă dar aer cald. Nu aveți cum să dați greș cu aparatele acestui brand și prețurile nu sunt chiar pentru oricine.

Păreri pro și contra

Rezultatele sunt destul de bune și chiar nu aveți ce să-i reproșați. Sunt prezente numeroase programe de uscare și tehnologiile joacă și ele un rol destul de important, iar aici mă refer la următoarele: AutoDry, Direct-Select Display (ecran tactil cu selectare ușoară a opțiunilor), SelfCleaning Condenser (autocurățare a condensatorului) și Sensitive Drying (tambur special care protejează țesăturile). Ușa are un diametru suficient de mare pentru a introduce cu ușurință rufele. Atunci când alegeți un uscător scump, veți beneficia de un consum mai mic de energie.

Bosch WTW8761BY beneficiază de acea funcție specială de iluminare interioară a tamburului care nu o găsiți la prea multe modele similare.

Te-ar mai putea interesa