Bosch WTW855H0BY, uscător clasa A++ pentru 9kg rufe

Bosch WTW855H0BY e un uscător de rufe premium pentru persoanele interesate în a usca o cantitate mare de 9kg. Faţă de uscătoarele de la alte branduri se diferenţiază cu conectivitatea smart, clasa A++ de eficienţă energetică şi Auto Dry.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care poate usca mult şi nu e greu de întreţinut deoarece beneficiază de autocurăţare.


Păreri pro şi contra

Aparatul Bosch WTW855H0BY vine cu caracteristica smart numită Home Connect care încearcă să ne facă viaţa mai uşoară… să vedem dacă nu o complică pentru cei care nu o au cu tehnologia. Conectivitatea se realizează prin wireless.
AutoDry e o caracteristică despre care trebuie spus că detectează umiditatea şi temperatura şi în felul acesta adaptează parametrii de uscare fără a deteriora rufele.
Consumul anual e de circa 259 kWh (la 160 cicluri în program standard diferite încărcături). În program standard cu încărcătură completă consumă 2 kWh, iar cu încărcătură parţială consumă 1,24 kWh.
Pentru acest uscător nu aveţi nevoie de un branşament electric special, amperajul necesar fiind de 10 A, iar puterea e de 1.000W.
Nivelul de zgomot al acestui aparat e de 65 decibeli, adică deloc mare.
Pentru ca dvs. să aveţi un confort sporit pe urma utilizării acestui aparat sunt prezente caracteristici precum: SelfCleaning Condenser (autocurăţarea), AutoDry Technology (menţionată mai sus), tamburul din inox cu structură specială şi iluminare LED, designul antiVivbration şi kit-ul de evacuare inclus.
Dimensiunile sunt unele ok de 54x60x60 îxlxa cm şi este oferită posibilitatea incorporării sub blat (în nişă cu înălţime de 85cm).

Per ansamblu acest produs german e unul foarte bun pentru uscarea unei cantităţi mari de rufe într-un timp scurt şi cu puţin curent. Datorită capacităţii de 9kg pute, spune că e fratele cel mare al modelului de 8kg care are şi câteva facilităţi în minus, motiv pentru care e mai ieftin.

Te-ar mai putea interesa