Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch WTW85561BY, uscător cu capacitate de 9kg

Uscătorul de rufe Bosch WTW85561BY e unul dintre cele mai performante modele de pe piață, în sensul că poate usca cantitate mare de rufe. Sunt prezente câteva caracteristici speciale care nu trebuiesc neglijate, cum e condensatorul cu autocurățare (consumul de energie e constant). Astfel pe acest aparat veți vedea o siglă Green Technology Inside, adică e un model cu tehnologie verde (eficiență energetică foarte bună – A++). Uscătoarele au un consum mai mare de energie decât mașinile de spălat și e oarecum normal.

Chiar dacă are un preț mare, veți obține o parte din investiție cu o factură mai mică la energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aceasta poate fi încărcat frontal ușor datorită ușii mai mari și e normal ca un aparat performant să poată fi încărcat ușor. Se pot usca cel mult 9 kg de rufe și consumul într-un program standard e de numai 1.2 kWh. Veți observa că modelele mai accesibile au un consum mai mare de energie, de aceea modelele mai eficiente sunt și puțin mai scumpe.

Panoul de control oferă buton central pentru selectare programului dorit, dar și un ecran LED de unde se văd anumite setări prestabilite sau alese de voi. Veți ști exact când se termină programului deoarece e afișat timpul rămas și mai toate aparatele noi au această funcție. Sunt prezenți indicatori pentru golire rezervorul și curățare filtru. Interiorul e iluminat dar nu știu la ce v-ar ajuta această funcție. Nu poate fi pus sub blat ca mașina de spălat datorită adâncimii sale, însă poate fi pus în dressing sau oricare altă cameră.

Păreri pro și contra

E un model care poate face față oricărei provocări și pot spune că-și merită banii. Dacă dețineți o mașină de spălat foarte bună, nu văd de ce nu ați lua și un uscător pentru ea.

Bosch WTW85561BY ocupă ceva mai mult spațiu decât un model simplu deoarece are o adâncime de 63 cm, deci nu e chiar atât de mare. Din prezentări veți observa că acest uscător e cel mai avansat și nu veți găsi nici un motiv pentru a nu-l alege.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu