Bosch WTW85550BY, uscător de rufe cu SelfCleaning Condenser

Uscătorul de rufe Bosch WTW85550BY e unul din segmentul premium motiv pentru care prezintă și niște caracterisitici mai speciale: SensitiveDrying (țesăturile sunt uscate fără a le deteriora, tamburul fiind bine finisat), interfață avansată și ușor de folosit ComfortControl, Ecarf (pentru cei cu piele sensibilă și antialergic). Clasa de eficiență energetică e foarte bună în cazul modelelor mai deosebite, astfel că veți recupera puțin din investiție (facturi mai mici). Oricum, e mult mai încăpător decât alte uscătoare și prezintă mult mia multe programe de uscare pentru cele mai bune rezultate.

Din poza de jos se vede foarte bine cum arată noua generație, dar am pus și prezentare video cu noua tehnologie de autocurățare SelfCleaning Condenser care ușurează utilizarea sa.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un model standard, dar care poate fi pus oriunde (chiar și sub blatul din bucătărie). Toate modelele au încărcare frontală și ușă transparentă, doar modelele din generațiile precedente au ușă plină. Oricum, nu cred că are importanță că doar nu veți sta să vă uitați la programul de uscare.

În total sunt 14 programe și nu sunteți obligație să le folosiți pe toate dacă nu doriți, însă puteți să le testați.

Păreri pro și contra

Panoul de control e digital pentru a ușura selectarea opțiunilor și programelor dorite, că doar sunt destul de multe. E mult mai ușor să supraveghezi un aparat cu afișaj digital pentru că îți arată timpul rămas. Dimensiunile sale sunt cele standard, mai că poate fi pus în locul mașinii de spălat rufe. Consumul de energie e mai mic (A++) pentru că uscarea se face cu o pompă de căldură și condensare (multe uscătoare ieftine au doar una dintre cele două), la alte branduri se numește uscare hibrid, dar nu e chiar exact la la cel de sus (construcțiile diferă).

Bosch WTW85550BY e una dintre cele mai avansate aparate de pe piață care le puteți lua în acest buget și chiar nu am ce să-i reproșez. Bineînțeles, nu oricine și-l permite, dar consider că are un preț corect. Puteți studia concurența și cred că veți ajunge la aceeași concluzie.

Te-ar mai putea interesa