Bosch WTW85540EU, uscător 9kg cu pompă de căldură

Bosch WTW85540EU e un uscător premium pentru persoanele interesate de ceva capabil să uşte o cantitate mare de rufe. În opinia mea acest uscător se va potrivi perfect cu o maşină de spălat rufe de 8 sau 9kg.
De la început trebuie să scriu că vine cu o eficienţă energetică deosebit de bună deoarece vorbim despre clasa A++ cu un consum anual de 258 kWh (asta dacă uscaţi de 160 de ori pe an folosind programul standard pentru bumbac). Mai exact are un consum de 2,12kWh la încărcătură completă şi 1,2 la încărcătură parţială.

Aparatul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat aspectiv şi deloc greu de folosit.
Din poză nu se vede, dar în pachet e livrat şi kitul de evacuare.

Păreri pro şi contra

Electrocasnicul Bosch WTW85540EU e unul cu un nivel de zgomot de 65 dB care nu e unul exagerat.
Nu va fi nevoie să curăţaţi aparatul deoarece e vorba despre un condensator cu autocurăţare.
Dacă doriţi să aveţi ţesături fără cute atunci vă recomand utilizarea programului Refresh. Un alt program util ar fi cel Allergy Plus pentru persoanele cu diverse alergii.
Vine cu mai multe programe, printre acestea aş menţiona programele speciale, cele speciale cu aburi pentru reîmprospătarea ţesăturilor şi cele speciale cu utilizare aburi pentru îndepărtare cute.
Aparatul vine cu nişte dimensiuni deloc mari de 60x60x84 axlxî cm. Deoarece greutatea e de doar 47kg acest aparat nu o să fie prea greu de montat.
În cazul în care vreţi ceva mai mic dpdv al capacităţii atunci există şi un model de 8kg.
Pereţii laterali sunt de tip AntiVibration aşa încât aparatul e stabil şi cu mai puţine vibraţii.

Per ansamblu acest model e unul care se adresează persoanelor interesate de o soluţie atunci când nu ai unde pune rufele la uscat. E o soluţie economică dpdv al timpului câştigat, al cantităţii mar ide rufe care poate fi uscată şi a spaţiului ocupat.

Te-ar mai putea interesa