Bosch WTR85V10BY, uscător de rufe cu AutoDry și ActiveAir

Uscătorul de rufe Bosch WTR85V10BY costă ceva mai mult decât restul modelelor oferite de alte branduri și are tehnologii avansate care uscă delicat rufele fără a le deteriora țesătura. Majoritatea uscătoarelor vin cu pompă de căldură care e cea mai bună soluție pentru că suflă aer cald/rece, pe când cele cu condensare cresc temperatura interioară. Un astfel de aparat poate costa destul de mult însă veți câștiga mult timp alături de cei dragi pentru că e automat și poate că nici nu ați fi avut unde să puneți rufele la uscat.

Acest aparat are un design plăcut și care se apropie de cel al mașinilor de spălat și panoul de control e unul ușor de folosit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toate uscătoarele se încarcă frontal și tot mai multe au ușă transparentă, nu că v-ar folosi la ceva, dar poate că vă place mai mult. Puteți alege să-l puneți chiar și în bucătărie pentru că e mult mai silențios decât alte variante și dimensiunile permit instalarea sub blat (chiar și lățimea e de 60 cm). Eu aș recomanda să-l puneți în dressing pentru ca ulterior să puneți hainele uscate la loc.

Păreri pro și contra

Tehnologiile menționate sus sunt foarte importante și vor îmbunătăți mult rezultatele, astfel că rufele vor fi perfect uscate într-un timp scurt. Nu merită să alegeți un aparat care să vă deterioreze hainele și care să aibă programe prea lungi de uscare, dar nici variantele cu uscător incorporat nu reprezintă o soluție pentru că nu au o capacitate de uscare maximă de 8 kg. Numărul mare de programe de spălare e un plus pentru un aparat deoarece puteți îmbunătăți rezultatele semnificativ sau poate vreți să sortați puțin rufele.

Bosch WTR85V10BY arată ca și o mașină de spălat însă are o altă utilitate și cred că veți aprecia acest aparat că are clasă energetică A++, pe când multe modele au doar clasa A sau clasa B. Consumul de energie poate fi mare în cazul variantelor ieftine, însă dacă folosiți des acest model atunci vă veți recupera investiția.

Te-ar mai putea interesa