Bosch WTR85T00BY, uscător de rufe cu pompă de căldură și condensare

Modelul Bosch WTR85T00BY e unul superior din multe aspecte și observăm imediat că are două tehnologii de uscare (cele menționate sus). Acestea vor funcționa împreună pentru a oferi cele mai bune rezultate, adică avem uscare hibridă. Bineînțeles, se vede că are un preț ușor mai piperat decât un uscător care are doar pompă de căldură. Uscătoarele accesibile au doar sistem de uscare prin condensare, motiv pentru care clasa de eficiență nu poate fi atât de bună (cel mult B).

Varianta aceasta se poate lăuda cu o clasă energetică A++, care se va reflecta în factura de la energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fiecare brand oferă un design unic pentru uscătoarele sale, iar uscătorul acesta seamănă mult cu o mașină de spălat. Aș evita mașinile de spălat cu uscător incorporat deoarece au un consum mare de energie și nu oferă o capacitate atât de mare. Întotdeauna, variantele compacte sunt mai puțin performante și nu oferă o fiabilitate superioară.

Are la fel de multe programe ca și alte uscătoare în acest buget, dar ar mai fi și funcțiile sale. Se poate programa pornirea programului dacă nu vreți să deranjați și cele mai multe aparate au această funcție (timer). Sunt o mulțime de uscătoare pe piață deoarece tot mai mulți utilizatori vor un astfel de aparat.

Păreri pro și contra

Are tehnologii care ajustează programul de uscare în funcție de umiditatea din rufe, deci e bine să aveți o mașină de spălat care stoarce bine. Țesăturile primesc un tratament special pentru că acum avem un tambur cu formă unică și rufele nu vor mai fi șifonate. Toate informațiile le veți vedea pe panoul său de control și ecranul mare e un plus. Filtrul colectează de scamele de pe rufe și se curăță foarte ușor. Sunt destule motive pentru a cumpăra un așa aparat și cele ieftine nu oferă atâtea dotări folositoare.

Discutăm de un brand cu experiență în domeniu și un uscător de rufe e singurul aparat care mai lipsește din locuința voastră. Cu acest Bosch WTR85T00BY, veți putea purta cămașa preferată următoarea zi și nu trebuie să așteptați prea mult.

Te-ar mai putea interesa