Bosch WTM85251BY, uscător de rufe cu SelfCleaning Condenser

Uscătorul Bosch WTM85251BY are un condensator care se curăță singur automat, pentru a obține performanțe cât mai mari și consum cât mai mic. E vorba de noua serie de uscătoare de rufe cu un design atrăgător și eficiență superioară. Până la urmă e vorba de un brand foarte cunoscut pentru aparatele sale electrocasnice de calitate. În anii trecuți, un uscător de rufe a fost un moft, iar acum e o necesitate deoarece nu mai avem atât de mult timp liber din cauza jobului. Cu acesta veți obține rezultate foarte bune fără a deteriora țesăturile și articolul preferat poate fi purtat a doua zi.

Varianta prezentată mai jos e una specială, de aceea are și un preț ceva mai mare. Se folosește de ambele de tehnologii de uscare – condensare și pompă de căldură, iar acest uscător nu e singurul model care să prezinte această caracteristică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Senzorii de umiditate detectează nivelul de umiditate din rufe pentru ca programul să aibă o durată corectă, adică se vor economisi niște resurse. Nu merită să alegeți un uscător foarte ieftin deoarece se folosește doar de condensare,a dică rufele vor fi încălzite la o temperatură ridicată și nu se folosește de aerul rece cum se întâmplă în cazul variantelor cu pompă.

Caracteristicile speciale ale acestui model sunt prezente și pe alte variante lansate alături de acesta: programare temporizată, Autodry, SelfCleaning Condenser și design AntiVibration.

Păreri pro și contra

Avem un aparat de dimensiuni generoase care e silențios în timpul funcționării și oricum nu va fi pus în bucătărie, eventual va fi pus în dressing. Aveți programe pentru cele mai multe tipuri de articole, astfel că veți obține foarte ușor rezultatul dorit. Prețul e singurul obstacol, dar veți vedea că e mult peste modelele vechi sau de la alte branduri. În opinia mea, un uscător care are doar pompă de căldură e la fel de bun ca și cel de sus, dar depinde și de restul dotărilor.

Bosch WTM85251BY e un aparat electrocasnic mare care poate fi instalat alături de mașina de spălat pentru a muta mai ușor rufele. Dacă vreți ca rufele să fie uscate într-un timp mai scurt, atunci mașina de spălat trebuie să fie suficient de performantă (mă refer la partea de stoarcere).

Lasă un comentariu