Bosch WTM85250BY, uscător de rufe cu condensare

Uscătorul de rufe Bosch WTM85250BY e un model performant, motiv pentru care mulți utilizatori de mașini de spălat au optat pentru acesta. Bineînțeles, optați pentru un astfel de aparat doar dacă aveți o mașină de spălat cu capacitate de 7-9 kg. Rufele trebuie să fie destul de bine stoarse pentru a le pune într-un uscător, deci nu puteți avea orice mașină de spălat. Ideea e că uscătoare au un consum mai mare de energie decât mașinile de spălat rufe și e oarecum normal.

Am pus poza și clipul să vedeți cam cum arată noua generație de uscătoare de rufe, iar acesta are o ușă într-o culoare ceva mai deschisă (cel de jos are ușă gri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Uscătoarele sunt doar cu încărcare frontală, doar că la modelele mai performante, ușa are un diametru mai mare (pentru a ușura introducerea rufelor). Într-un program standard, consumul e undeva la 1.9 kWh de aceea are o clasă de eficiență la uscare B. Are cam la fel de multe programe precum o mașină, deci puteți obține cele mai bune rezultate cu acest model. Puteți usca chiar și prosoape, cămăși și lenjerie de pat.

Nu se compară cu un uscător clasic deoarece are funcții și tehnologii moderne: tehnologie AutoDry (senzori care determină umiditatea rufelor),
palete softDesign (distribuție optimă și uscare uniformă), indicatori diverși (avertizare golire rezervor condens și curățare filtru), funcție automată de avertizare la terminare program, programare întârziată și afișare timp rămas program.

Păreri pro și contra

Face parte din cea mai nouă serie și pot spune că are un panou de control destul de plăcut (informațiile e mai vizibile decât la cele clasice). Consumul de energie e mic de aceea are o clasă de eficiență energetică A++.

Bosch WTM85250BY poate fi util indiferent de sezon pentru că unii nu au spațiu ori tip pentru uscarea rufelor. Modelul din clipul de jos și în poza de sus e puțin diferit și se poate observa destul de ușor că are o ușă pe o altă culoare, iar în rest sunt destul de similare.

Lasă un comentariu