Bosch WTH85200BY, uscător de rufe cu afișaj LED

Un uscător de rufe ca Bosch WTH85200BY poate fi destul de util atunci când nu aveți timp sau spațiu pentru a pune rufele la uscat. Chiar dacă costă mai mult decât o mașină de spălat, acest aparat e unul premium, în sensul că are performanțe mari și oferă rezultate pe măsura așteptărilor. Spre deosebire de restul, acesta are un sistem de uscare delicată și uniformă, e mai silențioasă, are certificare Ecarf, filtru pentru scame care poate fi curățat foarte ușor și clasă energetică A++.

Dacă îl veți compara cu restul modelelor de pe piață, veți observa că are un preț corespunzător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toate uscătoarele de rufe se încarcă frontal doar că aceasta suportă o cantitate maximă de 8 kg de rufe. Clasa de eficiență energetică e corespunzătoare pentru consumul de energie într-un program standard. Bineînțeles, acest tip de aparat consumă mai multă energie decât o mașină de spălat rufe.

Panoul de control e dotat cu un ecran LCD care afișează cele mai utile informații și se pot observa și anumiți parametrii care țin de programul de spălare. Are destul de multe programe de de uscare care se pot asorta cu cele ale mașinii de spălat. Ca și funcții speciale, modelul de sus are: status program, timp rămas, programare întârziată și altele. E bine să aveți loc pentru el deoarece ocupă la fel de mult spațiu precum oricare alt aparat de dimensiuni generoase și acesta nu pot fi înguste (slim).

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe modele care au caracteristici similare, doar că tehnologiile sunt ceva mai puține la modelele ieftine. Sunt multe motive pentru care vă recomand acest uscător, iar acele motive le-am enumerat mai sus. Cu un model mai scump, veți economisi energie și astfel veți recupera din banii investiți.

Acest aparat numit Bosch WTH85200BY e o variantă care poate fi de folos chiar și dacă nu aveți o familie numeroasă. Orice model performant oferă o opțiune de uscare/spălare la jumătate, ci și cele cu uscător încorporat sau optați pentru un program mai scurt care are un consum de resurse mai mic.

Te-ar mai putea interesa