Bosch WTE84123BY

Uscătorul de rufe cu condensare Bosch WTE84123BY e unul care suportă o capacitate de rufe de 7 kg, clasa B, uscare prin condensare, cu sistem Duo Tronic, Airflow drying și cu Palete softDesign. Toate aceste caracteristici are un rol important atunci când vine de uscarea eficientă a rufelor. Duo Tronic e o tehnologie care o găsiți pe majoritatea uscătoarelor de la acest producător și care determină gradul de umiditatea al rufelor (adică scade sau crește timpul de uscare). Sistemul Airflow Drying e defapt tamburul care are o structură deosebită care protejează țesăturile. Palete softDesign e sistemul de echilibrare a încărcăturii pentru a reduce nivelul de zgomot și pentru a usca uniform rufele. Spre deosebire de o mașină de spălat cu uscător incorporat, acesta are mai puține butoane și e mai eficientă. Acest producător oferă și model mai accesibile cum e WTC84101BY și spun asta pentru că WTE84123BY are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Bineînțeles are încărcare de tip frontală și suportă maxim 7 kilograme de rufe. Chiar dacă clasa de eficiență energetică e B, consumul de energie e destul de ok – 1.35 kWh. Printre programele sale de spălare eu voie enumera doar cele mai interesante: uscare rapidă (numită și super 40), 20 minute de încălzire, țesuturi delicate și articole sport/fitness. Pe partea de tehnologii stă foarte bine după cum am specificat și în primul paragraf. E dotat cu un ecran LCD care oferă informații referitoare la programul de uscare+avertizări. Cu acele butoane puteți opri/porni uscătorul dar și să selectați programul dorit cu parametrii potriviți (temperatură și viteză de centrifugare). Nivelul de zgomot se situează undeva la 66 dB, nivel care poate fi comparat cu cel al unei mașini de spălat rufe, în timpul centrifugării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e performantă, poate usca cantități mari de rufe, vine de la un producător foarte cunoscut pentru produsele sale, e bine construită și ușor de folosit.

Minusuri: nu are eficiență energetică A.

Concluzie

Bosch WTE84123BY e un model foarte performant și care se adresează celor care au și o mașină compactă adică care să vină tot cu o capacitate mare de încărcare (6-8 kg). E un adevărat ajutor atât pentru uz casnic cât și pentru un restaurant/hotel. Pentru a nu ocupa mult spațiu, acesta poate fi pus peste o mașină de spălat în special nu e foarte grea iar dimensiunile sale sunt ideale. Se poate opta chiar și pentru extinderea garanției atunci când o achiziționați, dar nu cred că e cazul deoarece are doi ani de garanție.

Te-ar mai putea interesa