Bosch WTC84102BY, uscător rufe

Uscătorul de rufe cu condensare Bosch WTC84102BY e unul dintre acele uscătoare care merită achiziționate deoarece are 1400RPM, 7kg și tehnologie DuoTronic. Această tehnologie vine cu senzori care determină nivelul umidității din rufe, astfel veți economisi timp și bani. Bineînțeles, alături de aceasta ar fi ideală o mașină de spălat cu capacitate de spălare mare – 6-7 kg. Design-ul său e unul care reduce vibrațiile și stabilitatea e foarte bună, de aceea se și numește AntiVibration Design. Se observă că are puține butoane iar selectarea programului se face destul de simplu (cu butonul rotund din dreapta). Dacă nu aveți banii necesari, se poate alegere o sursă de finanțare la modă – ratele fixe. WTC84102BY are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Programul se uscare se ajustează în funcție de cât de umede sunt rufele și astfel știe de câte resurse are nevoie. Nu cred că există modele cu încărcare verticală, cum se întâmplă în cazul mașinilor de spălat. Dar și așa deschiderea ușii e destul de largă iar diametru hubloului e mare. Vine și cu un ecran LED util de fiecare dată când îl folosiți (afișează etapa programului de uscare). Clasa de eficiență energetică e B și sunt destul de rare modelele cu A deoarece consumul de energie e mare la uscare. Aceasta presupune un consum de circa 3.3 kWh într-un program standard.

Programele sale sunt cele standard: bumbac, sintetice, delicate, ușor de călcat etc. Bineînțeles se pot alege ați parametrii decât cei prestabiliți pentru program (centrifugare și  temperatură). Cât despre dimensiunile sale, are o adâncime de 63 cm și o lățime de 60 cm. Deci nu e foarte mare și poate fi pusă cu ajutorul unei persoane, peste mașini de spălat actuală (în caz că aveți o baie mai mică). Uscătorul de mai sus Bosch WTC84102BY poate fi incorporat și sub blat, deci poate fi ținut și în bucătăria dumneavoastră fără a sta în cale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: destul de silențioasă, raport performațe/preț foarte bun, fiabilitate crescută și vine cu o tehnologie care vă ajută să economisiți bani – DuoTronic.

Minusuri: nu are clasa energetică A.

Concluzie

Acest Bosch WTC84102BY e un aparat electrocasnic mare și care necesită un spațiu generos de depozitare. Dacă aveți o mașină de spălat de la același producător sau care să fie destul de mare, uscătorul poate fi pus peste acea mașină (pentru a economisi spațiu).

Te-ar mai putea interesa