Bosch WTC84101BY

Acest uscător de rufe prin condensare Bosch WTC84101BY e unul foarte bun deoarece poate face față unei cantități de maxim 7 kilograme motiv pentru care e ideală pentru cei care au deja o mașină de spălat care poate spăla 6-7 kilograme sau chiar una mai mică (precum WVD24520EU). Acesta vine cu senzor electronic care detectează umiditatea încărcăturii, sistem Airflow Drying (tamburul din inox are o structură specială pentru a proteja țesăturile), distribuție și uscare uniformă a încărcăturii numită Palete softDesign dar și alte caracteristici speciale. O mașină de spălat cu uscător incorporat poate usca cel mult 3 kilograme, pe când acesta poate usca toate cantitatea de 6-7 kilograme. La capitolul eficiență acesta vine tot cu eficiență B ca și restul modelele. Un astfel de electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

După cu vedeți și în poze de sus, nu are prea multe butoane: un buton pentru alegerea programului de uscare, start/stop, uscare delicată și anti-șifonare. Ecranul LED poate fi util deoarece vă arată la ce etapă se află acel program de uscare. Nivelul de zgomot e undeva la 66 dB și e unul bun din punctul meu de vedere. Are încărcare frontală cu deschidere 150 de grade în partea dreaptă. Clasa de eficiență energetică e B și o găsim cam la toate modelele similare iar la cele incorporate e chiar și C. Consumul său mediu într-un an e de circa 251 kWh, iar într-un program e la fel de bun. Volumul tamburului e de 112 litri. Având în vedere numărul redus de butoane, puteți să concluziona că e foarte ușor de folosit. Un astfel de aparat electrocasnic nu necesită multe programe ci doar două: anti-șifonare și uscare delicată (după cum sunt și butoanele). Însă aveți posibilitatea să ajustați unii parametrii: timpul (pentru a face ) și temperatura (de la 20 la 60 de grade). Ca oricare uscător și acesta vine însoțit de un manual de instrucțiuni care poate fi chiar și descărcat de pe site-ul producătorului.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cântărește doar 36 de kilograme, posibilitate selectare temperatură și timp de uscare (selectorul din dreapta), ecran LED util, filtru de scame, program service, ușor de folosit și poate fi montat deasupra mașinii de spălat.

Minusuri: putea fi mai ieftin chiar dacă e unul dintre puținele modele cu încărcare de 7 kilograme.

Concluzie

Din păcate nu sunt prea multe uscătoare de rufe de la acest producător pentru a vă oferi o alternativă sau două la acest uscător Bosch WTC84101BY.

Te-ar mai putea interesa