Bosch WTB84200BY, uscător de rufe 7 kg

Bosch WTB84200BY e o alegere foarte bună dacă vă interesează performanțele mai mari și se potrivește perfect alături de o mașină de spălat performantă (care poate spăla mult). Ca și dotări speciale are semnal sonor, ecran LED și un buton poziționat în partea dreapta (pentru alegerea programului ori a funcțiilor dorite). Arată bine pentru un uscător iar dacă nu găsiți loc pentru depozitare, puteți să-l puneți peste mașina de spălat. Dacă aveți o mașină chiar și cu capacitate modică de spălare, e bine să fie cu o centrifugare mare (în jur de 1400 RPM). Spun asta pentru ca rufele să fie uscate bine iar programul de uscare va dura mai puțin.

Eu zic că prețul e justificat și există alternative și mai ieftine dacă vă depășește buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătorul
Uscătorul

E un uscător cu încărcare frontală de 7 kg, dar nu există cu încărcare superioare ca și la alte aparate. Clasa de eficiență energetică e B și e normal să fie așa pentru acest tip de aparat. Astfel consumul mediu într-un program standard e de 4 kWh care e acceptabil. Pe partea de programe prezintă: uscare lână, mix, sport, cămăși etc. Deci are cele mai uzuale programe, iar pe partea de funcții și siguranță are: setare temperatură pentru uscare, indicator curățare filtre, indicator golire rezervor, AutoDry, siguranță împotriva copiilor, semnalizare acustică terminare program, afișare timp rămas etc. AutoDry e o tehnologie cu senzori care ajută la determinarea umidității din rufe.

Deasemenea, are funcția de programare întârziată care poate fi de folos pentru cei ce vor să amâne pornirea unui program. Restul caracteristicile (celor de la capitolul design) sunt cele uzuale iar dimensiunile sale sunt generoase. Deci nu știu dacă-l puteți pune peste o mașină de spălat, iar volumul tamburului e de 112 l. Ca și o caracteristică specială oferă posibilitatea incorporării sub blat.

Plusuri: are programare întârziată, AutoDry, consum redus, multe programe care pot fi alese ușor, arată bine, fiabilitate și performanțe mari.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Bosch WTB84200BY e o recomandare pentru cei care au deja o mașină de spălat, iar dacă nu aveți deja o mașină puteți alege și un model cu uscător incorporat. Poate fi destul de util dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat sau nu aveți timp prea mult pentru ele. Pentru unii timpul înseamnă bani, de aceea aceasta e investiția perfectă pentru acasă (poate fi folosit și la un restaurant/hotel).

Te-ar mai putea interesa