Bosch WOT20352BY

Nemții se pricep la electrocasnice, deci implicit și la mașini de spălat rufe, iar mașina de spălat rufe Bosch WOT20352BY e o nouă creație a lor alături de WLX20462BY. Este un electrocasnic cu încărcare verticală și în acest fel o să aveți mai mult loc liber în baie deoarece ușa se deschide în sus. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și poate vă întrebați de ce e așa de scumpă ori de ce costă mai mult decât alte modele. Păi acest lucru e în principal datorat tehnologiei Aqua Tronic care va asigura un consum de resurse inferior altor mașini și care va spăla hainele mai repede.

Poze

Din imaginea de alături se poate observa cum arată acest electrocasnic dar eu nu cred că e important cum arată, ci ce poate face. Pe partea de afișaj are un ecran LCD care vă informează despre starea spălării și altele, iar butoanele sunt plasate așa încât să puteți ajunge ușor la ele.

Bosch WOT20352BY
Cum arată

Specificaţii tehnice

Detaliile de natură tehnică ale lui Bosch WOT20352BY nu sunt complicate și cele mai importante sunt faptul că are 1000 rotații pe minut ceea ce o plasează în clasa de eficiență la centrifugare C și capacitatea cuvei de 5,5 kilograme. Consumul de resurse, și aici mă refer la apă, curent și timp, nu e prea mare deoarece vine cu sistemul AquaTronic care e unul care reduce consumul acestora. Din cauza acestui sistem, mașina are clasa A la consum de energie electrică și eficiența la spălare.

Păreri pro şi contra

Pro: nu consumă mult curent electric deoarece într-un program normal folosește 0,95 kwh; consumul de apă e și el mai mic fiind de undeva la 10000 litri pe an; zgomotul nu e prea mare fiind ușor de suportat; greutatea e inferioară modelelor slim, fiind de 58 kilograme.
Contra: putea avea mai multe rotații pe minut așa încât să fie plasat în clasa B ori a de centrifugare, dar cam toate mașinile pe verticală au clasa C datorită construcției.

Concluzie

Dacă nu ai prea mult loc în locația destinată spălării hainelor atunci ți-aș recomanda o mașină per verticală gen WOT20352BY. Știu că are un preț superior altor modele, dar consumă mai puține resurse și din această cauză îți vei recupera investiți pe parcursul folosirii ei. Despre fiabilitate și întreținerea electrocasnicului nu am de spus decât de bine deoarece sunt la superlativ.

Lasă un comentariu