Bosch WOT20254BY, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Bosch WOT20254BY e una foarte bună deoarece are clasa A++, o încărcare foarte bună și dimensiuni reduse. Mașinile cu încărcare verticală ocupă ceva mai puțin spațiu deoarece are o lățime mică și o adâncime de 60 cm. Deci poate fi pusă oriunde doriți chiar și într-o cameră îngustă deoarece încărcare se poate face prin partea superioară.  Prețul mai mare se datorează tehnologiei care reduce consumul energetic, funcțiilor speciale, controlului electronic și fiabilității crescute. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă finisajul pe alb care e bine ales în special că panoul de control trebuie să fie mai vizibil pentru o utilizare mai ușoară. Designul său scoate în evidență și faptul că face parte dintr-o serie superioară.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Am precizat anterior, că are o încărcare verticale sau superioară. E evident acest aspect doar vizionând poza de sus. Puteți încărca maxim 6 kg de rufe, dar pentru că are tehnologii corespunzătoare, puteți spăla eficient și cantități mai mici de rufe. E dotat cu control electronic, deci are și un ecran LED care afișează diverse opțiuni alese sau timpul de spălare rămas. Clasa de eficiență sunt A++, A și C pentru energie, spălare și centrifugare. Deci la partea de stoarcere, putea să aibă mai mult de 1000 RPM.

Programele de spălare sunt diverse și voi enumera câteva: prespălare, bumbac, mix, delicate, consum redus etc. La capitolele funcții și siguranță oferă: selector centrifugare, detectare automată (ideal dacă spălați sub cantitatea de 4 kg), control electronic al balansului etc. Dacă sunteți interesați mai mult de consumul de energie, el se situează undeva la 0.9 kWh într-un program standard. Deci e bine ca o mașină să poată spăla mult și  cu un consum mic de energie. Ecranul LED dispus la nivelul panoului de control oferă informații ca: etapă de spălare, centrifugarea aleasă/prestabilită și timp rămas până la finalizarea programului.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum redus de energie (cu 20% mai mic decât la cele obișnuite), panou de control funcțional (oferă destule opțiuni), fiabilitate, calitatea materialelor și altele.

Minusuri: la un preț asemănător, veți găsi modele cu capacități mai mari de spălare.

Concluzie

Acest Bosch WOT20254BY e o recomandare bună în special dacă vă doriți fiabilitate și sunteți fan al acestui producător. Alternative la aceasta sunt destule având în vedere prețul și capacitatea de spălare. Puteți opta pentru mașinile înguste

Te-ar mai putea interesa