Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch WOR20152BY

Mașina de spălat cu încărcare superioară Bosch WOR20152BY e un model Classixx 6 cu sistem AquaTronic și care are caracteristici speciale foarte interesante. Printre acele caracteristici speciale se numără și ecranul LED, clasa A, butoane cu funcții, programele de spălare speciale (rapid+mix, spălare lână, spălare manuală și delicate/mătase 30), sistemul AquaTronic și selector centrifugare. Aparatele cu încărcare verticală sau superioară se adresează în general celor care nu doresc un model care să ocupe mult spațiu cum se întâmplă la cele cu încărcare frontală. Însă dacă totuși doriți un model cu încărcare de tip frontală, WAE20465BY e recomandarea mea. Dar acestea sunt la fel de bune dar nu pot spăla cantități mai mari de 5.5 kilograme. O altă caracteristică care nu ar trebuie evitată e sistemul de control al balansului care reduce nivelul de vibrații și zgomot, distribuind uniform încărcătura. Acest aparat electrocasnic dedicat spălării rufelor numit Bosch WOR20152BY are un preț bun Vezi prețul special de azi..

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

WOR20152BY vine cu butoane pentru start/pauză, pete, antișifonare, selector centrifugare (se poate opta ca la sfârșitul programului să nu existe centrifugare) și clătire suplimentară. Are multe programe de spălare iar un program care nu l-am menționat anterior e extra-clătire. Viteza de centrifugare e de 1000 rotații pe minut iar capacitatea maximă de spălare de 5.5 kilograme. Deci vine cu clasă de eficiență la spălare A și la centrifugare C. Cât despre eficiența energetică pot să spun că e A, având în vedere că Bosch WOR20152BY are un consum de 45 litrii și de 0.95 kwh pe parcursul unui program standard.

La capitolele siguranță și funcții, WOR20152BY are ecran care afișează etapele de spălare, sistem detectare spumă, protecție împotriva inundațiilor și control electronic al balansului. Nivelule de zgomot produs de acest aparat e de aproximativ 59-76 dB, deci e destul de silențioasă în timpul spălării.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: are 5 ani garanție (echivalentul a 60 de luni), silențioasă, afișaj digital cu LED, sistem avansat numit AquaTronic, realizată din materiale de calitate superioară, ușor de folosit, eficientă dar și performantă în același timp, funcții multiple și nivel de siguranță sporit.

Minusuri: nu i-am găsit.

Concluzie

Mașina de spălat Bosch WOR20152BY e un aparat electrocasnic foarte bun dacă ar fi să facem un raport eficiență/preț și nu cred că există o alternativă cu încărcare superioară mai bun. Aceste modele sunt ideale pentru cei care au locuințe mici și ar dori să economisească spațiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu