Bosch WNA13400BY, model cu uscător și clasa C la spălare

Bosch WNA13400BY e un aparat pentru o familie compusă din 4 membri și față de alte modele se evidențiază cu faptul că are uscător incorporat.
Un lucru care mi-a atras atenția la acest aparat e faptul că are un consum mic de curent întrucât are clasa C la spălare și E la spălare+uscare.

Modelul acesta e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv al dotărilor și fiabilității. Din imaginea de alături se poate vedea că și aspectul e unul plăcut, fiind unul caracteristic acestui producător.

Avantaje și dezavantaje

Mașina Bosch WNA13400BY are mai multe avantaje, pe lângă faptul că are uscător integrat. Acestea sunt după cum urmează:

  • Eficiența energetică e deosebit de bună deoarece are clasa C cu un consum de 63 kWh la spălare și 313 kWh la spălare+uscare.
  • Dacă uitați o anumită haină atunci se poate utiliza funcția Reload care permite adăugarea rufelor uitate, chiar dacă aparatul a început să spele.
  • Pe partea de spălare are multiple programe, printre care se numără cele rapide (15, 60 minute) și cele eco (30 minute, 7 ore).
  • Puteți spăla și usca o cantitate de 1kg în 60 minute prin Wash & Dry.

Din păcate nu e un model smart, adică nu se poate interacționa cu mașina prin intermediul unui smartphone.

Per ansamblu, acest mode e pentru persoanele care vor un aparat economic și care să poată fi utilizat la spălare+uscare. Prin economic mă refer la faptul că are un consum mic de curent și că nu va ocupa mult spațiu.
Despre producătorul Bosch trebuie să scriu că e unul german, iar aparatele lor sunt unele de calitate superioară. Înspre produsele lor se îndreaptă cei care vor produse care să ținî cât mai mult timp.

Te-ar mai putea interesa