Bosch WLX20261BY, mașină spălat de tip Slim

Poate vă ați observat că noile modele sunt ceva mai ieftine decât predecesoarele și oferă mai mult. O astfel de mașină de spălat rufe e Bosch WLX20261BY care o și recomand deoarece are un preț foarte bun și are multe funcții inteligente. Deasemenea, designul și performanțele sale sunt bune având în vedere că e un model îngust. E numit Slim deoarece are o adâncime de 40 cm, astfel nu ocupă spațiu în bucătărie sau în baie. Pare a fi o alegere mai bună decât un model cu încărcare verticale care e cam la fel de mare ca acesta, doar lățimea sa e mai mică iar adâncimea e de 60 cm. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

E evident că are control electronic, având în vedere ecran LED generos. Alături de acesta sunt multe funcții și setări care vă pot fi de folos pentru a optimiza programul.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate maximă de spălare de 4.5 kg și nu vă recomand să o depășiți deoarece va scoate zgomote (de la suprasolicitare). Mai bine spălați, în două ture și alegeți de fiecare dată un program rapid dacă nu sunt așa de murdare și țesătura e rezistentă. Clasa de eficiență energetică e A+ după cum am mai specificat și a devenit cam standard pentru noile mașini. Programele de spălare standard le cam știți de la altele, dar aceasta oferă și programe speciale: cămăși/bluze, delicate/mătase, sport, EcoPerfect, SpeedPerfect și altele.

Pe acel panoul de control se observă o mulțime de funcții care pot să vă eficientizeze programul sau să îmbunătățiți rezultatele (selectând o altfel de centrifugare sau temperatură).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe funcții speciale, consum redus, fiabilă, ușor de folosit, multe programe speciale (EcoPerfect, SpeedPerfect etc.), arată bine, ecran mare etc.

Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Chiar dacă cele 4.5 kilograme par puține, până la urmă e vorba de o mașină de spălat îngustă și capacitatea de spălare era normal să fie mai mică. Alternative pot fi destule mașini de spălat deoarece între 1000 și 1500 de lei sunt multe modele disponibile, iar dacă nu vă interesează dimensiunile atunci vă recomand una cu 7kg și cel puțin 1200 RPM. Nu cred că are mare importanță pentru care producător optați deoarece toate au eficiență A+ și doar câteva tehnologii ori funcții diferă.

Te-ar mai putea interesa