Bosch WLO24260BY, mașina spălat rufe

Bosch WLO24260BY e o mașină de spălat rufe bună deoarece specificațiile sale sunt de top și deoarece e realizată de nemți. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un electrocasnic care are o capacitate de 6 kilograme, 1200 rotații și clasa energetică A+ care e una foarte bună în opinia mea. După caraccteristicile amintite anterior se poate vedea că e un electrocasnic premium.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că arată foarte bine, iar acest lucru e unul caracteristic aparatelor realizate de europeni. Culoarea sa e albă și se poate vedea că are un panou de comandă interesant cu un ecran de tip LED pe acre sunt furnizate diferite informații cum ar fi temperatura sau timpul rămas. Panoul de comandă e unu poziționat normal și cred că o să aveți acces rapid la el.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Bosch WLO24260BY e un electrocasnic de top și sta datortă caracteristicilor sale cum ar fi viteza de centrifugare de 1200 rotații, că e subțite și silențioasă. Acest model intră în categoria mașinilor slim pentru că e subțire, iar silențiozitatea e dată de cei 54-75 decibeli. Astfel, nu p să aveți probleme în a amplasa electrocasncul unde doirți și nu va f imai zgomotos decât un aspirator.

Păreri pro şi contra

Pro: are clasa A+ la eficiență energetică, A la spălare și B la centrifugare; prețul e mare, dar și raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun deoarece aparatul incorporează multă tehnologie utilă; arată foarte bine și există posibilitatea incorporării sale sub un blat; e subțire, iar greutatea sa nu e prea mare deoarece e de undeva la 64 de grame; e destul de sileníoasă la spălare deoarece produce 54 decibeli.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Dacă ești o persoană care câștigă peste medie atunci cred că acest model ar fi unul pentru tine. Vine cu numeroase programe ( printre care se numără cel rapid de un sfert de oră), dar și multe inovați tehnologice cum ar fi ecranul LED mare și alte caracteristici care ajută la un consum mic de resurse. La prima vedere nu pare mare lucru, dar fiind un produs bine gândit o să

Te-ar mai putea interesa