Bosch WLL24260BY, model clasa A3+ cu VarioPerfect

Bosch WLL24260BY este o maşină de spălat rufe dotat cu funcţia VarioPerfect. Aceasta presupune că economisiţi timp şi energie în timp ce rufele sunt spălate perfect. Capacitatea paratului e de 6,5kg, lucru care presupune că puteţi spăla rufe pentru o familie de 3-5 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care se comportă fără reproşuri când vine vorba despre spălarea eficientă a unei cantităţi medii de rufe.
Din poză se poate vedea că aparatul are un panoul de comandă clasic conform seriei 6 din care face parte.
Probabil că nu se vede din poză, dar aceasta poate fi incorporată sub blat… pentru un plus de avantaj pe partea de estetică.


Păreri pro şi contra

Maşina Bosch WLL24260BY e una de generaţie nouă cu o eficienţă energetică A+++. Acest lucru se datorează unui consum anual de 1477 Kwh şi în program standard de 0,79 kWh.
Motorul ce echipează acest aparat e un unul Ecosilence Drive. E un motor care se evidenţiază prin silenţiozitate şi fiabilitate. Motorul are 10 ani garanţie dacă înscrieţi produsul pe site.
Aparatul e unul slim cu dimensiuni de 44x85x60 axîxl cm.
Majoritatea maşinilor noi, indiferent de producător, permit adăugarea de rufe chiar şi după începerea programului de spălare. Această caracteristică e numită Reload.
Nu e un aparat gălăgios deoarece are 52 decibeli la spălare şi 75 la centrifugare.
Capacitatea aparatului e una ok de 6,5 kg, dar există şi modele cu 8kg pentru persoanele interesate ed ceva mai încăpător.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are uscător incorporat, dar nu vă opreşte nimeni să luaţi un uscător dedicat.
Are mai multe programe printre care programul rapid (de 15 sau 30 minute), DrumClean (de curăţare a cuvei), culori închise, geci cu puf etc.
Centrifugarea se realizează la 1200 rotaţii, aceasta fiind viteza maximă şi mai mult decât suficient pentru un astfel de aparat.

Brandul Bosch e unul german, iar produsele sale au o fiabilitate foarte bună. Alegând acest aparat o să beneficiaţi de un produs cu o fiabilitate foarte bună şi care e de îndelungă folosinţă.

Te-ar mai putea interesa