Bosch WLK24261BY, mașină de spălat Slim

Mașina de spălat Bosch WLK24261BY e una cu design Slim și deci adâncimea e ceva mai mică decât la restul. Sunt destul de multe mașini care arată cam ca și aceasta (probabil pentru că fac parte din aceeași serie), dar prețurile sunt relativ apropiate. Diferențele mici de prețuri se datorează faptului că acele specificații tehnice nu diferă mult. Chiar dacă pentru unii o capacitate de 6 kg poate părea mică, puteți spăla de mai multe ori să sortați mai bine rufele și să alegeți un program corespunzător pentru rezultate excelente. Chiar dacă aparent pare o mașină banală, mai jos am făcut o listă cu acele dotări speciale.

O recomand pentru cei care vor fiabilitate, performanță dar și eficiență. Cu siguranță poate înlocui orice model mai vechi și ocupă ceva mai puțin spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Tip produs:Masini de spalat cu incarcare frontalaTip incarcare:FrontalaSlim:DaTip afisaj:LCDViteza de centrifugare (rpm):1200Capacitate de incarcare ( kg):6Clasa de eficienta energetica:A+++Consum in program standard (kwh):0.69

Clasele de eficiență sunt conforme cu caracteristicile tehnice ale aparatului. De exemplu, a primit o clasă de eficiență energetică A+++ pentru un consum de 0.69 kWh într-un program standard.

Controlul e de tip electronic și are: ActiveWater, programe suficiente, ecran LCD, balans electronic și altele.

Caracteristicile speciale sunt destul de importante atunci când vă gândiți să vă luați o mașină de spălat pentru o perioadă îndelungată. Acestea sunt: VarioPerfect, EcoPerfect, SpeedPerfect (tipice acestui brand), opțiune Start/Pauză cu funcție de reîncărcare, tambur cu sistem VarioSoft, sertar detergent cu autocurățare, sistem 3D AquaTronic etc. Dacă vă interesează materialele din care au fost confecționate cuva și tamburul, ei bine, sunt din plastic, respectiv inox.

Plusuri: design compact, panou de control destul de reușit, toate acele caracteristici speciale, design anti vibrație, calitatea etc.
Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Bosch WLK24261BY oferă suficiente funcții și programe pentru a obține cele mai bune rezultate. Dacă nu vă interesează un uscător incorporat sau o capacitate de spălare mare, modelul de sus e cel potrivit pentru voi în special că e și la promoție (fier de călcat inclus, dar e limitată).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Bosch WLK24261BY, mașină de spălat Slim”

  1. Buna ziua,

    am cumparat o mashina de spalat la fel am pus-o in funtiune dupa ce am asesat-o la cumpata

    dar din pacate tremura foarte tare cad face operatiunea de stoarcere….puteti sa ma ajutati cu un sfat cetrebue sa fac ca sa nu mai tremure atat de tare

    multumesc

Comentariile sunt închise.