Bosch WKD28541EU, model incorporabil cu uscător

Bosch WKD28541EU reprezintă o maşină de spălat rufe complet incorporabilă capabilă în a spăla o cantitate de rufe pentru 3-5 persoane (e de 7kg).
Consumul de resurse (apă, curent şi detergent) nu va fi mare întrucât are Fuzzy Logic. În cazul Bosch această caracteristică poartă numele de ActiveWater.

Aparatul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium util în orice gospodărie şi în special în cele moderne cu electrocasnice incorporabile.


Păreri pro şi contra

Modelul Bosch WKD28541EU nu e tocmai un electrocasnic standard deoarece are uscător incorporat. Acesta are o capacitate de 4kg spre deosebire de maşina de spălat care are 7kg.
Dimensiunile sale sunt unele ok deoarece vorbim despre 59x60x83 axlxî cm, iar greutatea e de 83g.
Vine cu 13 programe de spălare şi unul pentru uscare. Programul rapid are 15 minute şi există inclusiv program pentru spălarea ţesăturilor din lână.
Consumul combinat de electricitate e de 5,4kWh în program standard, iar pe an e de 1080 kWh.
Nivelul de zgomot la spălare e de 57 dB, iar la centrifugare e de 74. În felul acesta primim un aparat care nu deranjează dpdv acustic.
Panoul de comandă nu e unul complicat, fiind vorba despre unul cu taste pentru start, timp uscare, temperatură, pornire întârziată etc.

Modelul acesta e pentru familie medie care vrea să amplaseze maşina de spălat în bucătărie ori într-o locaţie unde să nu se vadă.
Brandul Bosch e unul german, iar produsele acestuia sunt unele calitative. În opinia mea, produsele europene sunt superioare din punct de vedere calitativ deoarece au un control al calităţii superior.
Probabil nu ştiţi de ce nu are mai multe programe de uscare, iar din această cauză trebuie să vă spun că are AutoDry. Acesta e un sistem care determină gradul de uscare necesar.
Faţă de o maşină casică aceasta are uscător şi posibilittea de a fi incorporată. Acestea ar fi singurele diferenţe.

Te-ar mai putea interesa