Bosch WIW28540EU, model complet incorporabil clasa A3+

Bosch WIW28540EU e o maşină de spălat rufe incorporabilă capabilă în a spăla o cantitate de până la 8kg rufe. Consumul energetic nu va fi mare întrucât clasa de eficienţă energetică e A+++ cu un consum anual aproximativ de 137 kWh.
Aparatul vine cu motor EcoSilence Drive care e un motor foarte eficient energetic, durabil şi silenţios. Astfel de motoare întâlnim pe toate aparatele moderne din ziua de azi.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat util pentru o familie cu 4-5 membri. Din poza de alături poate că se vede faptul că e vorba despre un aparat cu un panou de comandă digital care poate fi comandat prin touch (e cu touch screen).


Păreri pro şi contra

Maşina Bosch WIW28540EU nu e deloc gălăgioasă, nivelul de zgomot la spălare fiind de 41 decibeli. Acest lucru trebuie mulţumit motorului optimizat şi designului pereţilor (AntiVibration).
Aparatul îndepărtează eficient şi cele mai comune trei pete întrucât are AntiStain.
Pentru a nu sta tot timpul lângă electrocasnic acesta are TimeLight, adică afişează pe podea informaţii precum starea de funcţionare şi timpul rămas.
Economii de resurse (în special apă) se realizează prin intermediul ActiveWater Plus care e similar Fuzzy Logic. Mai exact paratul reglează parametrii de spălare în funcţie de tipul şi cantitatea ţesăturii.
Are 16 programe printre care programul rapid de 15 minute, culori închise, mixt, mătase, rufe delicate etc.
Dacă ai uitat vreo haină atunci poţi folosi „funcţia de reîncărcare” (Reload). E oarecum similar cu ce întâlnim la alţi producători.
Întreţinerea nu va fi cu bătăi de cap deoarece aparatul vă va reaminti când trebuie utilizat programul DrumClean.
Pentru prevenirea daunelor produse de apă acest aparat are sistem AquaStop. Mai exact furtunul de alimentare are perete de alimentare dublu, precum şi alte lucruri care fac ca protecţia să fie 100% împotriva daunelor produse de apă.
Singurul dezavantaj e că nu are uscător incorporat cum e cazul altor modele de la Bosch.

Un aparat precum acest se adresează celora interesaţi de un produs german de caitate superioară şi care să poată fi utilizat cu uşurinţă.

Te-ar mai putea interesa