Bosch WGG14402BY, mașină de spălat rufe cu eficiență A

Mașinile de spălat rufe cu eficiență A sunt tot mai numeroase, însă la ora actuală costă ceva mai mult și sunt diferențe semnificative între acestea cu A și cel cu B, C și D. Modelul de mai jos este Bosch WGG14402BY, iar acesta are specificații foarte bune în comparație cu restul: capacitate de 9 kg și centrifugare de 1400 RPM. Această nouă serie are un design puțin diferit și vedem schimbări la butonul central, sertar, ușă dar și la panoul de control digital (unde avem funcțiile).

Chiar dacă arată precum altele, aceasta e ceva mai bună la partea de stoarcere și consum. Spun asta pentru că mai toate brandurile oferă soluții care pot spăla mult, însă nu toate sunt și eficiente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărată?

Poate că acea clasă energetică A nu va da pe spate pe cei care dețin mașină de spălat foarte veche, însă aceasta este cea mai bună clasă, fiind vorba de noua etichetare. Pentru a vă face o idee, modelul prezentat are un consum la 100 de spălări de numai 46 kWh, iar cele cu clase inferioare au cam cu 10 kWh în plus cum coborâți acea grilă.

Este un model cu un nivel de zgomot foarte redus (A), se datorează pereților cu design AntiVibration dar și motorului EcoSilence Drive.

Aveți numeroase funcții care vă pot face viața mai ușoară, adică puteți reduce semnificativ durata de spălare a unui program cu SpeedPerfect sau să adăugați articole uitate cu funcția de reîncărcare (Reload). Evident că adăugarea de articole se poate face doar la începutul programului și nu este o funcție recent lansată, o vedem și pe alte serii anterioare.

Am observat că aparatul nu a crescut mult în dimensiuni (adâncime de 58 cm) și cred că viitoarele generații vor fi și mai compacte, în ca că vreți să o puneți într-o cameră mică.

Concluzie

Bosch WGG14402BY reprezintă o variantă mai performantă, dar sunt și soluții cu centrifugare mai mică (Bosch WGG24200BY are centrifugare de 1200 RPM) sau chiar și cu conectivitate WiFi, adică funcție de control Smart.

Te-ar mai putea interesa