Bosch WDU28540EU, model cu uscător integrat

Mașinile de spălat cu uscător incorporat sunt ceva mai scumpe decât cele clasice pentru că înlocuiesc două aparate electrocasnice mari. Bosch WDU28540EU e unul dintre acestea și face parte din segmentul superior, evident și din designul său. Îmi place că are un control digital avansat și butonul central pentru selectarea programelor e unul interesant, având o formă diferită. Chiar și mânerul ușii e diferit față de cel clasic, iar per total are un aspect modern și minimalist.

Performanțele sunt chiar generoase, adică poate spăla și usca multe rufe însă cantitățile nu sunt egale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E o mașină de spălat rufe ca se adresează oricui și aveți un meniu interesant și programele nu lipsesc. E prezent un program pentru îndepărtarea alergenilor, dar și pentru geci cu puf. Eficiența energetică e bună la acesta – A, nici nu prea are sens să optați pentru două aparate independente deoarece veți pierde spațiu dar și bani.

Tehnologia Active Water Plus e un sistem care controlează mai bine consumul de apă, cu trepte multiple de detectare a încărcăturii. Cu alte cuvinte, se economisesc resurse când puneți mai puține rufe, iar depășirea cantității nu e recomandată de producător. Uscătorul de rufe cu pompă de căldură consumă mai puțin și uscă mai mult doar că poate nu vi-l permiteți.

Păreri pro și contra

Programele de spălare /uscare sunt satisfăcătoare și diversificate, pentru a putea introduce orice țesătură. Acest aparat are tehnologie AutoDry care vă ajută să uscați până la 6 kg de rufe, iar senzorii monitorizează nivelul umidității din interior. Pe lateral se pot vedea acele forme, rolul lor e de a reduce nivelul vibrațiilor. Chiar și motorul său are un rol important în acest sens și numele său este EcoSilence Drive. Tamburul e unul de tip Vario Drum pentru rezultate mai bune, suprafața sa are o structură în formă de picătură și paletele sunt mai bine gândite.

Procesul de uscare e atât de eficient pentru că stoarcere foarte bine rufele, de aceea e important să aibă o capacitate maximă de 1400 RPM. Bosch WDU28540EU spală o cantitatea maximă de 10 kg, iar această caracteristică nu afectează dimensiunile aparatului.

Te-ar mai putea interesa