Bosch WAY32890EU, mașina de spălat

Mașina de spălat rufe Bosch WAY32890EU e una din segmentul premium deoarece vine cu cele mai bune caracteristici tehnice și tehnologii ca i-DOS, EcoSilence Drive și sistem Anti-pete. Deci aveți nevoie de un buget generos deoarece nu costă cât o mașină de spălat obișnuită ci e cât două sau trei mașini. E o alegere inteligentă pentru cei care au de spălat multe rufe și des, deci e o investiție pentru restaurante sau hoteluri. Dar poate fi luat și pentru acasă în special dacă sunteți o familie mai numeroasă, deci aveți nevoie de un ajutor pentru îndepărtarea petelor și menținerea culorilor rufelor. Există și o alternativă cu centrifugare de 1200 RPM iar în rest are cam aceleași dotări. Spun asta în cazul în care vi se pare prea scumpă aceasta. WAY32890EU are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Bosch WAY32890EU are o capacitate de 8 kilograme și pentru că are i-DOS, dozarea se face automat. Deci e ideal pentru cei ce spală mult și vor o mașină eficientă și performantă. Poate că nu mai permiteți și un uscător, dar acela vă scutește de multe în special că nu prea aveți loc să uscați atâtea rufe. După cum am precizat sus, are cele mai bune caracteristici: centrifugare de 1600 RPM, clasa A+++ pentru consumul energetic și ecran LCD. Restul claselor de eficiență sunt A pentru centrifugare și spălare. Acestea sunt evidente din faptul că specificațiile tehnice sunt foarte bune. Având în vedere performanțele sale, consumul energetic de 0,99 kWh mi se pare destul de ok.

Programele de spălare sunt: sport, spălare manuală, delicate, mix, rapid, colorate, perdele etc. La capitolele funcții și siguranță are: lumină interioară (nu știu la ce ar ajuta), selector centrifugare, oprire și adăugare, programare întârziată dar și altele. Ecranul LCD afișează informații precum timpul rămas, temperatura și viteza de centrifugare. Nivelul de zgomot  redus în timpul funcționării și se datorează și tehnologiei EcoSilence Drive.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e eficientă, silențioasă, performantă, ușor de folosit dacă ați mai avut o mașină de la același producător sau similară.

Minusuri: are un preț piperat, dar parțial justificat.

Concluzie

Acest Bosch WAY32890EU e unul dintre cele mai bune aparate din segmentul și categoria sa, merită recomandat unui prieten deoarece nu-i lipsește nimic. Există alternative chiar oferite de acest producător și care sunt destul de bune chiar  dacă nu au 1600 RPM sau cine știe ce tehnologie. Iar pentru a vă face o idee despre design, am postat acest clip:

Te-ar mai putea interesa