Bosch WAT28661BY, maşină de spălat cu i-DOS

Bosch WAT28661BY e o maşină de spălat rufe modernă cu clasa A3+ de eficienţă energetică şi sistem i-DOS. Acest sistem presupune dozare automată a detergentului lichid şi balsamului. În acest fel se obţine o dozare precisă şi economie de resurse (detergenţi şi apă).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se descurcă de minune la spălatul unei cantităţi mici sau mari de rufe. Având ActiveWater Plus se fac economii mari de resurse deoarece e detectată cantitatea şi în funcţie de aceasta sunt reglate resursele. Faţă de alte tipuri de Fuzzy Logic acest model nu detectează doar încărcătura ci şi tipul ţesăturii.


Păreri pro şi contra

Modelul acesta e unul la zi cu tehnologia. Mai exact Bosch WAT28661BY are stabilitate asigurată prin design specific al pereţilor laterali şi diverse tehnologii. În trecut se foloseau bucăţi mari de beton poziţionate în partea superioară şi inferioară a aparatului.
Motorul e unul inverter, iar prin sistemul EcoSilence Drive e redus zgomotul obţinându-se 49 decibeli la spălare şi 75 la centrifugare.
Clasa de eficienţă energetică e A+++ cu un consum anual de 152 kWh. E un consum mediu care depinde foarte mult şi de cantitatea spălată precum şi de cât de des spălaţi.
Are 14 programe printre acestea fiind unul rapid de 15 minute şi unul de 30. Acestea se adresează celora care vor să spele o cantitate mică de rufe care nu e prea murdară.
Din păcate nu are uscător, dar nu vă opreşte nimeni să cumpăraţi unul dedicat.

Per ansamblu primim un aparat avansat tehnologic care vine cu o fiabilitate foarte bună deoarece discutăm despre un brand german de top.
Garanţia standard e una de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 3-4 ani. În acest fel avem mai multă siguranţă… dacă mai era nevoie de aşa ceva.

Lasă un comentariu