Bosch WAT28561BY, mașină clasa A3+ cu 9kg

Bosch WAT28561BY e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 9 kilograme și un consum energetic mic de 0,92 kWh (în program standard). Are clasificarea A+++ din punct de vedere al consumului energetic, iar din acestă cauză cred că e pe gustul celora care vor să facă economii de curent.

Modelul acesta nu costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pentru un beneficiu suplimentar se poate opta promoția cu buy back însă trebuie verificată valabilitatea ei întrucât e una limitată.
Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum se prezintă acest model, mai exact e vorba despre un aparat cu panou de comandă modern (control touch și mecanic) și cu un display mare pe care se pot citi ușor informațiile legate de spălare.


Caracteristici

Modelul Bosch WAT28561BY e unul deosebit de eficient întrucât dispune de clasa A+++ la eficiență energetică și ActiveWater. Aceasta din urmă e o alternativă la Fuzzy Logic care presupune că aparatul are senzori cu care se reglează sarcina și adimisia de apă așa încât să se facă economie de apă.
Dacă vreți un electrocasnic pentru îndepărtarea petelor atunci modelul acesta dispune de facilitatea numită ANtiStain. Aceasta ajută la îndepărtarea a 16 tipuri de pete frecvente.

Avantaje

Modelul de față vine cu multiple avantaje printre care consumul redus de curent (clasa A3+), capabilitatea de a spăla pentru multe persoane (de la 4 la 7 membri) și că e un model silențios. E potrivit pentru spălarea a mai multor tipuri de țesături întrucât dispune 14 programe și program rapid de 15 minute.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un electrocasnic de top atunci acest model ar fi recomandarea mea. Brandul Bosch e unul foarte vechi (din anii 1800) și produce aparatură de calitate întrucât e vorba despre un brand nemțesc.
Montajul aparatului e unul caracteristic mașinilor de spălat, adică trebuie pus pe o suprafață plană, reglat așa încât să fie pus la boloboc, iar șuruburile de la cuvă trebuie scoase. Toate mașinile de spălat vin cu șuruburi care fixează cuva pentru transport și în acest fel totul e sigur.
Pentru utilizarea corespunzătoare a aparatului trebuie citit manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa