Bosch WAT24460BY, model clasa A+++ de 8kg

Dacă sunteți interesați de un electrocasnic premium care să poată spăla eficient o cantitate de până în 8 kilograme atunci modelul Bosch WAT24460BY ar fi pentru tine. Este o mașină de spălat cu clasa A+++ de eficiență energetică și cu multiple programe (printre care și cel de 15 minute care e program rapid).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Poți observa din imaginea de alături că acest model e unul cu un panou de comandă simplu (cu puține butoane) și că are un ecran mare pe care pot fi văzute informații precum timpul rămas etc. Pereții sunt unii realizați așa încât stabilitatea să fie maximă, iar vibrațiile minime, lucru vizibil aici.


Avantaje

Mașina Bosch WAT24460BY vine cu un număr mare de programe așa încât să existe unul pentru fiecare tip de țesătură și să poți spăla la ce temperatură scrie pe etichetă. Programul Rapid e unul de 15 minute, dar e util doar în cazul în care vă doriți să spălați ceva nu prea murdar și o cantitate redusă de haine.
Comandarea aparatului e un proces modern deoarece are butoane touch. Lucrul acesta poate fi văzut mai bine din clipul postat la final.
Materialele sunt unele de calitate, fiind vorba despre cuvă din plastic și tambur din inox.
În cazul în care ați uitat să puneți o haină sau ați pus una de culoare neagră cu haine albe atunci puteți utiliza funcția Bosch Reload.

Dezavantaje

Putea avea o capacitate de centrifugare mai mare, adică de 1400 rotații. În momentul de față are 1200, dar aceasta e una variabilă în funcție de program.

Verdict

Pentru cei interesați de un aparat de top recomand acest model deoarece vine cu mulțime funcții utile care fac ca spălarea rufelor să dureze mai puțin și ca acesta să aibă un consum de curent redus.
Fiabilitatea aparatului e una ok deoarece vine cu garanție de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult. Iar, motorul e unul foarte silențios garantat 10 ani.

Te-ar mai putea interesa