Bosch WAS32890EU, mașină spălat rufe

Dacă sunteți în căutarea unei aparat ideal pentru spălarea rufelor atunci recomandarea mea e mașina de spălat rufe Bosch WAS32890EU deoarece are eficiență clasa A+++, poate spăla 8 kg, are 1600 RPM și prezintă cele mai noi tehnologii. Când vine vorba de tehnologii, acesta nu duce lipsă de niciuna putând elimina orice pată și țesăturile rufelor sunt sunt afectate indiferent de gradul de murdărie de pe acestea. Nu trebuie să fiți un profesionist pentru a o folosi deoarece are control electronic cu ecran LCD generos. Deci informațiile importante vor fi afișate pe acel ecran iar selectarea programului se face ușor prin intermediul butonului poziționat în partea dreaptă. Chiar dacă prețul e cam piperat, nu veți mai avea nevoie vreodată de o altă mașină de spălat. Alături de acesta vă recomand și un uscător în special dacă nu aveți un loc pentru a pune rufele la uscat. WAS32890EU are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Bosch WAS32890EU are o încărcare maximă acceptată de 8 kilograme dar dimensiunile sale rămân aceleași. Adică adâncimea și lățimea sunt tot de 60 cm. Pe partea de eficiență prezintă clasa A+++ pentru consum energetic, clasa la centrifugare și clasa A la spălare. Deci veți obține rezultate perfecte indiferent de țesături și spun asta pentru că vine cu o mulțime de programe: bumbac, lână, rapid, sport, mix, cămăși etc. La capitolele funcții și siguranță stă foarte bine având: selector de centrifugare, ecran LCD, semnalizare acustică pentru finalizare program, detectare automată a cantității de rufe, sistem automat anti-pete, i-DOS, VarioPerfect, diverși senzori, amânare pornire și multe altele. Nu cred că ar avea rost să le enumăr pe toate având în vedere că nu are concurență.

Vă oferă posibilitatea de a o incorpora sub blat iar în timpul spălării mi s-a părut destul de silențioasă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o mulțime de tehnologii care îi îmbunătățesc eficiența dar și performanțele, luminare interioară (nu cred că ajută la ceva), poate spăla până la 8 kilograme de rufe, consum energetic mic și design elegant.

Minusuri: preț cam piperat.

Concluzie

Acest aparat electrocasnic Bosch WAS32890EU e recomandarea mea pentru cei care au un buget foarte mare și vor electrocasnice de ultimă generație. Probabil că singurul lucru care îi lipsește e uscătoru incorporat, dar și așa cele incorporate nu sunt așa de eficiente. De aceea un uscător clasic e mai recomandat deoarece poate usca mai multe rufe într-un sigur program.

Te-ar mai putea interesa