Bosch WAS24468ME, mașina spălat rufe

Nemții de la Bosch fac niște electrocasnice de nota 10, iar mașina de spălat rufe Bosch WAS24468ME e un electrocasnic care eu îl recomand cu căldură deoarece incorporează multe facilități printre care se numără capacitatea mare de încărcare, eficiența la spălare și consumul mic de curent, dar și de alte resurse. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea cred că e o variantă mai performantă a WLX2448KBY – tot un model al Bosch, dar specială pentru hainele celor mici.

Poze

Bosch WAS 24468 ME e un electrocasnic care arată bine și se prezintă aproximativ ca în pozele de mai jos, iar la final e un preview la un model foarte similar. Nu știu dacă v-ați dat seama din poze, dar aparatul oferă posibilitatea incorporării sub blat ceea ce e un lucru foarte tare dacă aveți și alte electrocasnice incorporabile.

Ecranul LCD
Cuva

Specificaţii tehnice

WAS24468ME are o capacitate de 8 kilograme și după acest lucru ne dăm seama că e vorba despre un electrocasnic XXL util familiilor mari ori pensiunilor. Consumul de curent nu e deloc mare deoarece are clasa de eficiență energetică A+++. Consumul de resurse se adaptează în funcție de necesități și asta înseamnă că dacă are cuva doar cu un kilogram de rufe atunci și consumul de apă va fi mai mic.

Păreri pro şi contra

Pro: are numeroase programe de spălat printre care se numără cel rapid de 15 minute; raportul dintre calitate și preț e foarte bun deoarece vine cu facilități care nu le întâlnim la alte mașini de spălat haine; vine cu programul de spălare cu pornire întârziată și acest lucru e unul foarte bun deoarece mașina va putea spăla noaptea ori în ce intervale de timp doriți.
Contra: poate că prețul e cam mare.

Concluzie

Dacă vă interesează o mașină pentru spălat rufe bună atunci ar trebui să alegeți un Bosch. Costă mai mult, dar vă va ține mai mult și e eficientă. Din clipul de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată, dar trebuie știut că acest model are ușa gri, iar mânerul e ușor rotit la 45 de grade pentru ca dvs să deschideți ușa mai ușor.

Te-ar mai putea interesa