Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch WAQ2446KBY, mașina spălat Avantixx for Kids

Mașina de spălat Avantixx for Kids Bosch WAQ2446KBY e un nou model de la Bosch conceput așa încât să fie eficient și să curețe foarte bine hainele copiilor. Din punct de vedere vizual seamănă destul de mult cu WAE20465BY, dar costă ceva mai mult datorită tehnologiilor suplimentare cu care vine.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi despre care cred că nu e mare având în vedere că are detalii cum ar fi capacitatea cuvei de 7 kg, Clasa A-20% care e adesea confundată cu A+, 1200 Rpm și display mare pe care sunt afișate multe informații sugestive. Ce e special la acest electrocasnic e faptul că are o garanție de 60 luni, adică 5 ani. Această garanție s-ar putea să difere de la un magazin la altul, iar la unele garanția ar putea fi de 2-3 ani și ar putea fi completată de existența unei extensii de 1-2 ani (extensie de garanție contra cost). Deci, se poate vedea că are o fiabilitate foarte bună, iar raportul dintre preț și calitate e și el destul de bun.

Poze

Cum arată

Panoul de control

Specificaţii tehnice

Bosch WAQ2446KBY e un electrocasnic apărut undeva pe la jumătatea anului, deci e unul destul de nou, dar ar trebui să te încânte multitudinea de tehnologii cu care vine. Acestea sunt Vario Perfect, Aqua Tronic, dar și altele. Pe mine mă impresionează tehnologia Aqua Tronic care are legătură cu eficiența în sensul că dacă cuva nu e plină cu haine atunci va consuma resurse proporțional cu câte haine sunt. Și Vario Perfect e o tehnologie care are o oarecare legătură cu eficiența, dar și cu silențiozitatea făcând ca mașina să nu producă un zgomot prea mare la spălare sau centrifugare.

Cele 1200 rotații plasează mașina în clasa de eficiență la centrifugare B, iar consumul de 1,05 kwh într-un program standard face ca electrocasnicul să facă din clasa A a eficienței energetice. Față de alte aparate din clasa de eficiență A, acest WAQ2446KBY are un consum cu 20 procente mai mic.

Păreri pro şi contra

Pro: e ușor de folosit, are multe funcții și tehnologii care ajută la eficiența în spălare sau consumul redus de resurse, brandul de care aparține e unul renumit, iar fiabilitatea e foarte bună (garanție da 5 ani vine să confirme acest lucru).
Contra: nimic, poate doar prețul cam mare.

Concluzie

Bosch WAQ2446KBY e o mașină care arată bine, nu doar spală bine, iar pentru a vedea ce poate te invit să urmărești clipul de alături în care sunt spălate rufe murdare ale unor copii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu