Bosch WAQ20461BY, mașină spălat 8kg

Bosch WAQ20461BY este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 8 kilograme, clasa A+++ de eficiență energetică și multiple programe care facilitează un consum redus de resurse. Astfel de aparate electrocasnice sunt perfecte pentru cineva care are o familie numeroasă și nu vrea să spele de mai multe ori pe zi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte eficient care e ușor de folosit. Să nu credeți că are un cost de achiziție exagerat deoarece de obicei modelele cu capacități de stocare trec de pragul de 2000 de lei.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații are numeroase programe, clasa A+++ pe partea de eficiență energetică, capacitate foarte mare de încărcare de 8 kilograme, ceva similar Fuzzy Logic și o silnețiozitate de neegalat.
Cred că e important să menționez programele și funcțiile, și să spun câte ceva despre fiecare. Astfel cele mai importante programe sunt prezentate în rândurile ce urmează.
Allergy Plus care e un program special făcut pentru persoanele cu alergii. Acest program e unul certificat (de ECARF), deci să nu credeți că e o abureală.
Are Vario Perfect care face mașina cu până la 65 procente mai rapid și cu până la 50 procente mai eficient energetic.
La Samsung întâlnim Diamond Drum, iar la Bosch o să întâlnim Wave Drum care va asigura o spălare mai delicată.

Atuurile modelului acesta ar fi prețul nu prea mare, capacitatea mare de încărcare, multitudinea de programe (normal că are și un program rapid de 15 minute) și că nu e delco complicat de utilizat (și Touch Controlul are un cuvânt de spus pe această parte).

Deci, dacă ai o familie care murdărește des hainele atunci un model precum acesta ar fi o soluție pe care eu o recomand. De asemenea, poate fi utilizat în scopuri comercial și ce vreau să spun prin asta e că puteți utiliza aparatul pentru o mică pensiune așa încât să aveți așternuturi curate tot timpul.
La început ziceam că are Fuzzy Logic sau mai bine spus ceva similar. Asta înseamnă că o să aveți parte de un electrocasnic cu detectare automată a cantității. Acest lucru înseamnă că aparatul o să-și ia atâtea resurse câte are nevoie.

Te-ar mai putea interesa