Bosch WAQ20460BY, mașina de spălat 7 kg

Bosch WAQ20460BY e un model reușit deoarece în acest buget oferă o capacitate mare de încărcare, consum redus și multe caracteristici speciale. Mai precis, această mașină de spălat are caracteristici precum: tehnologie verde, ActiveWater, VarioPerfect, tambur WaveDrum, design AntiVibration, sertar pentru detergent cu auto-curățare și multe programe deosebite. Toate acestea nu se regăsesc pe orice model și majoritatea eficientizează programele de spălare. Majoritatea acelor dotări le veți găsi pe modelele seriei Avantixx 7. Deci putem spune că e o investiție pe termen lung, astfel că prețul mai mare nu ar putea fi un obstacol.

Prețul e destul de bune pentru cei care nu vor să o schimbe prea repede, ci o vor pentru o perioadă mai îndelungată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cm arată
Cm arată

Puteți încărca până la 7 kg de rufe și există programe pentru cantități mai mici. E dotat cu control electronic astfel că ecranul LED e prezent și alături de el sunt niște butoane cu care puteți ajusta unii parametrii. Viteza de centrifugare e de 1000 RPM care putea fi mai bună (are clasa C) și nu influențează consumul aparatului, dar consumul ține de programul de spălare ales. Clasa A+++ de eficiența energetică scoate în evidență consumul redus, iar clasa la spălare e A.

Consum pe parcursul unui program standard e de 1.05 kWh și la unele e chiar mai mare. Are 15 programe de spălare dar are și programe speciale care nu le veți întâlni la modelele obișnuite. La capitolele funcții și siguranță are: detectarea automată a cantității, control al consumului de apă, selector centrifugare, detectare spumă, semnal sonor la finalizare programului, ecran LED care afișează etapa de spălare etc. Funcția de programare întârziată e destul de utilă pentru cei care nu au timp pentru rufe și vor să amâne pornirea programului. Ca și o caracteristică specială, acest aparat poate fi incorporat sub blat dar nu e un model incorporabil. parcă e mai bine așa deoarece cele incorporabile sunt prea scumpe și nu sunt prea multe alegeri.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate mai sus, arată bine, ușor de folosit, fiabil etc.
Minusuri: poate că nu e chiar accesibilă.

Bosch WAQ20460BY e un aparat mare care poate fi util pentru cei care au o mașină mai veche și care nu are un consum cam mare pentru cât poate spăla. Jos e un clip de prezentare cu un model care arată la fel doar specificațiile diferă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Bosch WAQ20460BY, mașina de spălat 7 kg”

  1. este foarte zgomotoasa am spalat de 3 ori …..nu stiu de unde sa-i opresc sonorul zici ca am un avion si un trabant in baie

Comentariile sunt închise.