Bosch WAN28261BY, mașină de spălat cu VarioPerfect

Mașina de spălat rufe Bosch WAN28261BY face parte dintr-o generație recentă de aceea nu poate fi atât de accesibilă și veți observa că oferă: tehnologia VarioPerfect (rezultate mai scurte și un consum mai mic de energie). design elegant, motor EcoSilence, consum redus de apă cu ActiveWater și altele. Poate că acest model nu vă este pe plac sau poate că vă depășește bugetul, dar oricum, eu consider că merită să faceți investiția. Poate fi aleasă alături de un uscător de rufe cu aproximativ aceeași capacitate de încărcare.

Modelul de sus arată desul de bine, iar spre deosebire de generațiile precedente are ușă cu negru și un panou de control diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea mașinilor de spălare au o capacitate de încărcare de 7 kg și mă refer la cele lansate anul acesta. Chiar și clasa de eficiență poate fi bună la multe alte modele, dar nu toate au o centrifugare atât de generoasă. Consumul de resurse poate fi influențat și de tehnologiile incorporate care pot detecta gradul de murdărie sau cantitatea de rufe încărcată (chiar și timpul de spălare poate fi afectat).

Având în vedere că are 14 programe de spălare . Caracteristicile speciale sunt mai multe și ele vor scoate mai în evidență acest model, chiar nu merită să alegeți ceva mai simplu dacă vreți un model pentru o perioadă mai îndelungată. Pe acel ecran LED puteți vedea destul de multe opțiuni alese, informații care poate să vă fie de folos în timpul funcționării sau chiar presetări.

Păreri pro și contra

Are cel mai silențios și eficient motor de la acest brand, rezultatele oferite sunt foarte bune pentru ce caracteristici oferă. Nu putea fi un model prea accesibil ținând cont de toate acele dotări.

Bosch WAN28261BY poate face față unei cantități generoase de rufe și rezultatele sunt măsura așteptărilor. Prezentarea de la final e cu un model similar și se poate observa că e în totalitate pe alb, iar în rest nu sunt diferențe. Cred că și din poza de sus vă veți face o idee foarte bună despre acest model.

Te-ar mai putea interesa