Bosch WAN28260BY, mașină 8kg cu clasa A+++

Dacă ești interesat de un electrocasnic premium pentru spălatul rufelor atunci îți recomand modelul Bosch WAN28260BY. Se adresează celora care au de gând să spele mult și vor un aparat eficient din toate punctele de vedere.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat nemțesc cu o fiabilitate ok. Garanția standard a produselor Bosch e de 2 ani, putând fi extinsă la mai mult.
Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model. Se poate vedea că are un panou de comandă cu puține butoane și cu un display mare așa încât informațiile să poată fi citite ușor.


Avantaje

Modelul Bosch WAN28260BY vine cu un consum energetic scăzut deoarece e vorba despre clasa A+++ (cu un consum anual de 176 kWh). Consumul de apă e de 9900 l pe an, iar din această cauză pute, spune că nici consumul de apă nu e prea mare. Pentru o economie mai mare de apă aparatul de față e dotat cu ActiveWater. Această facilitate e o alternativă la Fuzzy Logic întrucât aparatul detectează încărcătura, iar în funcție de aceasta își adaptează resursele.
Vine cu 1400 rotații care face ca totul să fie spălat și stors eficient.
Nivelul de zgomot e unul scăzut întrucât e vorba despre 55 dB la spălare și 76 la centrifugare.
E dotată cu niște pereți făcuți așa încât vibrațiile să fie mai puține.

Dezavantaje

Ar fi fost bine ca aparatul să aibă o eficiență la centrifugare mai bună. În momentul de față are B ceea ce e ok.
Poate că pentru unii nu ar fi stricat ca electrocasnicul să aibă integrat și uscător. În acest fel s-ar fi făcut economie de spațiu.

Concluzie

În cazul în care îți dorești un aparat care să fie eficient din toate punctele de vedere și să aibă o mulțime de programe pentru toate tipurile de țesături îți recomand modelul de față.
Vine cu program rapid de 30/15 minute, iar acest lucru te va ajuta să poți spăla eficient orice îți dorești atâta timp cât e vorba despre o cantitate de rufe redusă și nu prea murdară.

Te-ar mai putea interesa