Bosch WAN28161BY, model cu funcție DrumClean

Mașina de spălat rufe Bosch WAN28161BY are o funcție specială care curăță tamburul și ea se numește DrumClean, după cum am și menționat mai sus. Sunt prezente câteva modele ale serie 4 de la acest brand și performanțele diferă, dacă vă doriți o mașină mai accesibilă sau poate mia performantă. Un lucru e cert, funcțiile speciale sau tehnologiile sunt aceleași. Nici designul nu e diferit dacă vorbim de acea serie, iar panoul de control e ușor de folosit.

Din imaginea de jos vă puteți face o idee, însă eu zic că arată mai bine în realitate și se observă mai bine calitatea materialelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Dimensiunile nu mai sunt afectate de capacitatea de spălare. Astfel, că o mașină cu adâncime de numai 55 cm poate spăla cel mult 7 kg de rufe. Această valoare e variabilă și depinde de program pentru că anumite rufe necesită să fie spălate în cantități mai reduse pentru a obține rezultate maxime. Deci, vă recomand să respectați recomandările din manualul de instrucțiuni, unde veți găsi informații suplimentare despre aparat.

Dacă sunteți o persoană alergică, acest aparat vi se potrivește deoarece are opțiune în acest sens sau poate doar aveți o piele sensibilă. Se poate ajusta programul în funcție de timpul disponibil cu VarioPerfect, astfel se economisesc și resurse.

Păreri pro și contra

E vorba de o generație mai silențioasă pentru că acum avem o construcție cu mai puține vibrații, motor silențios și nivelul de zgomot diferă și în funcție de programul ales (nivelul de stoarcere presetat). Funcția Reload sau reîncărcare e perfectă pentru articole uitate, însă încărcarea se poate face doar la începutul programului. Aceasta are o denumire diferită la alte branduri sau e prezentă sub altă formă. Sunt multe motive pentru a o alege însă poate prețul e puțin cam mare, de aceea puteți alege să o cumpărați în rate.

Bosch WAN28161BY are chiar și programul rapid de numai 15 minute care e perfect pentru o cantitate foarte mică de rufe. Pe lângă acesta avem programele prestabilite dar și programe speciale care se adresează țesăturilor mai deosebite (delicate, mătase, cămăși etc).

Lasă un comentariu