≡ Meniu

Bosch WAN28161BY, model cu funcție DrumClean

Mașina de spălat rufe Bosch WAN28161BY are o funcție specială care curăță tamburul și ea se numește DrumClean, după cum am și menționat mai sus. Sunt prezente câteva modele ale serie 4 de la acest brand și performanțele diferă, dacă vă doriți o mașină mai accesibilă sau poate mia performantă. Un lucru e cert, funcțiile speciale sau tehnologiile sunt aceleași. Nici designul nu e diferit dacă vorbim de acea serie, iar panoul de control e ușor de folosit.

Din imaginea de jos vă puteți face o idee, însă eu zic că arată mai bine în realitate și se observă mai bine calitatea materialelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dimensiunile nu mai sunt afectate de capacitatea de spălare. Astfel, că o mașină cu adâncime de numai 55 cm poate spăla cel mult 7 kg de rufe. Această valoare e variabilă și depinde de program pentru că anumite rufe necesită să fie spălate în cantități mai reduse pentru a obține rezultate maxime. Deci, vă recomand să respectați recomandările din manualul de instrucțiuni, unde veți găsi informații suplimentare despre aparat.

Dacă sunteți o persoană alergică, acest aparat vi se potrivește deoarece are opțiune în acest sens sau poate doar aveți o piele sensibilă. Se poate ajusta programul în funcție de timpul disponibil cu VarioPerfect, astfel se economisesc și resurse.

Păreri pro și contra

E vorba de o generație mai silențioasă pentru că acum avem o construcție cu mai puține vibrații, motor silențios și nivelul de zgomot diferă și în funcție de programul ales (nivelul de stoarcere presetat). Funcția Reload sau reîncărcare e perfectă pentru articole uitate, însă încărcarea se poate face doar la începutul programului. Aceasta are o denumire diferită la alte branduri sau e prezentă sub altă formă. Sunt multe motive pentru a o alege însă poate prețul e puțin cam mare, de aceea puteți alege să o cumpărați în rate.

Bosch WAN28161BY are chiar și programul rapid de numai 15 minute care e perfect pentru o cantitate foarte mică de rufe. Pe lângă acesta avem programele prestabilite dar și programe speciale care se adresează țesăturilor mai deosebite (delicate, mătase, cămăși etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu