Bosch WAN24162BY, model EcoSilence Drive de 8kg

Bosch WAN24162BY e un model premium care se adresează persoanelor interesate în a spăla pentru 3-4 persoane cu un consum energetic redus. În acest sens aparatul are clasa A+++ cu un consum anual de 176 kWh.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat rapid şi eficient. E dotat cu VarioPerfect aşa încât să puteţi alege între SpeedPerfect şi Ecoperfect. Prima va oferi viteză, iar doua opţiune va oferi consum redus de resurse.
Din imaginea alăturată puteţi vedea că are design identic cu al modelului de 7kg.

Bosch WAN24162BY

Păreri pro şi contra

Modelul Bosch WAN24162BY vine cu o multitudine de programe şi facilităţi. O facilitate interesantă e cea AllergPlus pentru persoanele care sunt mai sensibile din punct de vedere al alergiilor.
Şi acest model permite adăugarea de rufe în timpul spălării, facilitatea aceasta poartă numele de Reload.
Referitor la întreţinerea aparatului trebuie şiut că nu o să pierdeţi prea mult timp întrucât vine cu DrumClean care e un program pentru întreţinerea tamburului.
Nu e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 55 decibeli la spălare şi 76 la centrifugare.
Dimensiunile sunt unele normale de 55x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 68 kg.
Printre numeroasele programe are programe rapide (15 şi 30 minute), pilotă, delicate etc.
O tendinţă a maşinilor de spălat rufe e cea de a avea Fuzzy Logic, la Bosch această caracteristică e numită ActiveWater. În felul acesta aparatul are senzori care detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta adaptează resursele necesare. Totul e automat şi nu e nevoie de vreo intervenţia din partea dumenavoastră.

Bosch e un brand nemţesc şi alegând un aparat de la ei faceţi o alegere bună. Aceste aparate nu sunt făcute neaparat în Germania deoarece şi în România există fabrici care fac componente pentru aceste maşini. În felul acesta achiziţionând produse Bosch susţineţi economia din ţara noastră.
Un alt lucru care trebuie adăugat e că la produsele făcute în Europa avem un control al calităţii mai strict, iar acest lucru se traduce într-o fiabilitate superioară.

Te-ar mai putea interesa