Bosch WAN24061BY, mașină de spălat cu motor silențios

Mașina de spălat rufe din imaginea de prezentare e una din generația actuală, iar numele său e Bosch WAN24061BY. Nu e atât de populară pentru că a apărut recent și nu sunt foarte mulți care au ales-o. Eu o recomand deoarece oferă specificații bune, dar și tehnologii care o fac mai specială. Un aparat electrocasnic mare e unul care va fi folosit mulți ani și trebuie să țineți cont de brand, adică să fie unul cât mai popular și experimentat. Un brand cu experiență în domeniu, oferă tehnologii noi  și care nu le vedeți la alte modele competitive.

Arată bine și se vede din imagine că nu are o adâncime foarte mare – 55 cm. Puteți să alegeți să o instalați sub blat și se potrivește alături de oricare alt aparat pe alb și nu trebuie să fie de la același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Încărcarea e frontală și nu prea îmi plac cele cu încărcare prin partea de sus pentru că nu arată la fel de bine și nu pot fi puse chiar oriunde, plus că performanțele sunt limitate de mărime. Performanțele sunt bune spre foarte bune, că doar poate spăla până la 8 kg de rufe și capacitatea de centrifugare e de 1200 RPM. Clasa A+++ e cea mai bună de pe piață și ar trebuie să alegeți aparate cât mai eficiente, pentru că veți avea facturi mai mici la energie.

Păreri pro și contra

Prezintă tehnologii care reduc semnificativ nivelul de zgomot – EcoSilence Drive și AntiVibration Design, dar să nu uităm nici de tehnologia VarioPerfect care e utilă deoarece reduce timpul de spălare sau consumul (opțiuni care pot fi alese de pe panoul de control). Interfața e organizată bine nu aveți foarte multe butoane și informații mai multe le veți găsi în manualul său. Programul rapid are o durată de numai 15 minute.

Bosch WAN24061BY se poate instala și în dressing dacă aveți la ce să o racordați (apă curentă și canalizare). Nu prea ai ce să-i reproșezi că doar e un model din segmentul mijlociu – seria 4. Cu siguranță, variantele mult mai scumpe oferă mai mult și un uscător de rufe de 8 kg ar fi foarte util alături de o mașină ca aceasta.