Bosch WAN20260BY, mașină de spălat cu performanțe mari

Mașina de spălat rufe Bosch WAN20260BY nu e una clasică ci una ceva mai specială de aceea nici nu e atât de accesibilă. Mai precis, aceasta oferă un motor de tip EcoSilence Drive (e silențios), VarioPerfect (rezultate mai bune cu VarioSpeed și un consum mai mic de energie EcoPerfect), ActiveWater, afișaj LED. Chiar dacă nu are afișaj LCD, informația e destul de vizibilă și veți putea supraveghea mai bine programul de spălare. Arată destul de bine sau, mai bine zis, panoul cu LED iasă bine în evidență ca și ușa sa. Îmi place și butonul de selectare a programelor deoarece e în relief și e pe o culoare diferită.

Designul e și ele important, dar în general, modelele mai noi sunt mai elegante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acest model poate fi încărcat frontal, dar există și variante cu încărcare superioară dar nu prea merită deoarece nu oferă nimic în plus în același buget. Panoul de control e destul de ușor de folosit datorită informațiilor prezente pe acesta.

Vă recomand să citiți manualul de instrucțiuni pentru mai multe informații despre anumite programe (timp, cantitate și pentru ce țesături pot fi folosite). Oricum, aceste programe nu sunt cu mult mai diferite de cele ale altor mașini, iar durata lor depinde de cât de performantă e mașina. Anumite țesături necesită un tratament special, deci centrifugarea nu poate fi prea mare și nici consumul de detergent.

Păreri pro și contra

Nu putea fi prea compact pentru ce dotări are, dar și așa nu ocupă foarte mult spațiu pentru a nu o putea pune sub blat, de exemplu. Am precizat mai sus toate caracteristicile speciale și care reprezintă principalul motiv pentru care ați alege această mașină.

Bosch WAN20260BY e unul dintre cele mai bune soluții oferite de acest brand și nu veți regreta alegerea făcută. Dacă aveți de gând să optați și pentru un uscător de rufe, puteți alege unul cu capacitate de încărcare similară. NU-mi plac uscătoarele incorporate deoarece nu uscă atât de bine sau nu pot usca o cantitate foarte mare (circa 4-6 kg).

Lasă un comentariu