Bosch WAE24469BY, mașina clasa A+++

Bosch WAE24469BY e o mașină modernă făcută de nemți. Lucrurile cu care se evidențiază față de alte modele ar fi clasa A+++ de eficiență energetică și multitudinea de tehnologii incorporate (de exemplu vine cu ActiveWater care e o alternativă la Fuzzy Logic, adică o caracteristică care are legătură cu adaptarea resurselor în funcție de cantitatea de resurse).

Despre preț pot spune că are un preț bun Vezi prețul special de azi », adică nu costă prea mult. Eu zic că-și merită banii în condițiile în care vorbim despre un aparat care e realizat de nemți.

Aparatul
Aparatul

Aparatul acesta poate spăla până la 7 kilograme de rufe, iar pentru a spăla vasele se folosește de 1200 rotații. Consumul de curent e unul mic, lucru dovedit în mare măsură și de clasa A+++ pe partea de eficiență energetică.
Panoul de control e unul oarecum modern deoarece vorbim despre o mașină cu taste de tip touch.
În cazul în care sunteți o persoană sensibilă și aveți diferite alergii atunci trebuie știut că această mașină are program Allergy Plus, iar acesta e unul certificat.
Venind cu programul VarioPerfect înseamnă că e un aparat foarte rapid și eficient în același timp.

Afișajul modelului acesta e unul de tip LCD, lucru care înseamnă în principal că aparatul are un panou de comandă modern. Lucru confirmat și de butoanele touch. Panoul e unul dintre lucrurile pro ale acestui model, iar alte lucruri ar fi consumul energetic mic și că are acel Fuzzy Logic… varianta Bosch.
Din păcate nu re o capacitate de stocare mai mare, dar în majoritatea cazurilor cele 7 kile vor fi suficiente.

De final pot spune legat de produsul de față că e unul foarte bun pentru cei interesați în primul rând de calitate (produs de calitate) și apoi de un aparat care aparține unui anumit brand.
În general sfătuiesc să alegeți produse de calitate de la nemți, deoarece știm că acești chiar fac lucruri care merită cumpărate.
În cazul în care aparatul se strică avem la dispoziție și o garanție de 2 ani care demonstrează fiabilitatea apratului.

Te-ar mai putea interesa