Bosch WAE24467BY, mașină Vario Perfect

Bosch WAE24467BY e un model de mașină de spălat premium la care nu se poate comenta deoarece are o capacitate de 7 kilograme, clasa A+++ de eficiență energetică și caracteristica Vario Perfect. Mai multe informații despre această caracteristică o să vedeți mai jos.
Modelul acesta ideal pentru familii mari dar și în scopuri comerciale – de exemplu la o pensiune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un dispozitiv care nu doar arată bine, ci are implementate tehnologii care fac ca spălarea să se realizeze mai repede și cu un efort minim.

Mașina
Mașina

Specificațiile care contează cel mai mult la acest model sunt capacitatea cuvei, disponibilitatea a multor programe și funcțiile.
Funcțiile și caracteristicile esențiale ale acestui model sunt Allergy Plus, Vario Perfect și Active Water, iar alături o să le descriu.
Allergy Plus e un program care a fost creat special pentru persoanele care au alergii. Și să nu credeți că acesta e un program făcut așa să fie făcut deoarece are certificare ECARF.
Cu ajutorul Vario Perfect o să aveți un aparat cu 65 procente mai rapid și cu 50 procente mai eficient din punct de vedere energetic. Caracteristica amintită anterior presupune existența a două opțiuni cre sunt Speed Perfect și Eco Perfect.
Normal că și acest model are ceva similar Fuzzy Logic, iar acest lucru se numește Active Water. Acesta e un sistem de detectare automată a încărcăturii așa încât aparatul să consume atâtea resurse cât e nevoie.

Ce apreciez la acest model e prețul mic de achiziție, aspectul plăcut, panoul de control modern, utilizarea simplă (la acest lucru contribuie și tastele Touch Control), specificațiile de top, economia impresionantă de curent pe care o face și silențiozitatea.

Concluzia mea legată de achiziționarea unui astfel de model e că își merită banii deoarece nu doar arată bine, ci se comportă extraordinar când vine vorba despre spălat.
Montarea aparatului nu e un proces prea complicat deoarece are niște dimensiuni normale, iar greutatea e una de 69 kilograme așa încât două persoane să o poată monta fără probleme.

Lasă un comentariu