Bosch WAE24465BY

Mașina de spălat rufe Bosch WAE24465BY e una cu 1200 RPM, capacitate de 7kg, eficiență clasa A++ și ecran LCD. Deci e vorba de o mașină performantă, eficientă și nouă. Cu siguranță ecranul LCD va fi destul de util în selectarea unor parametrii pentru un program mai potrivit pentru tipul de țesătură și cantitatea introdusă. Oricum are sistem de detectare automată a încărcăturii și deci în funcții de cantitate de haine, se va ajusta atât consumul de apă cât și timpul de spălare. Bineînțeles trebuie să introduceți și cantitatea de detergent necesară. Nu are prea multe butoane însă fiecare buton are o pictogramă pentru a vă ușura munca. Un astfel de model numit WAE24465BY are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Pornită

Specificaţii tehnice

Suportă o cantitate maximă de 7 kilograme dar se pot spăla și cantități de rufe mult inferioare cu un consum de resurse potrivit. Chiar și timpul de spălare e redus la cât ar trebui. Pe partea de eficiență are clasa energetică A++,  la spălare A și la centrifugare B. Consumul într-un program standard e de 48 litri și de 0.94 kwh. După părerea mea, ecranul LCD nu ar trebui să lipsească de pe nici o mașină de spălat și ar trebui cât mai mare pentru a afișa cât mai multe informații. Programele de spălare sunt și ele multe și pot fi selectate cu ajutorul butonului din dreapta: rapid, prespălare, bumbac, ușor de călcat, sintetice, consum redus energie, spălare manuală, sport, mix și delicate. Deci are programele de spălare uzuale și nu are prea multe programe speciale.

Ca și caracteristici speciale Bosch WAE24465BY are: sistem de reglare a balansului, 3D Aqua Tronic, dar și câteva dotări specifice (selector centrifugare, detectare spumă, programare întârziată, semnalizare sonoră la terminare program etc). Deci e un model funcțional cu consum redus și care poate spăla fără probleme cantități mari de rufe. Chiar și nivelul de zgomot e scăzut în timpul spălării – 59 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de eficientă pentru cât costă, poate spăla multe rufe, e ușor de folosit, vine cu tehnologii noi și utile.

Minusuri: nu am nimic ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest electrocasnic numit Bosch WAE24465BY e o recomandare de la acest producător cu un preț potrivit pentru eficiența, funcționalitate și performanțele sale. Vă recomand chiar și un uscător de rufe în special dacă sunteți o persoană ocupată, iar acela poate fi pus chiar peste această mașină.

Un comentariu la „Bosch WAE24465BY”

Lasă un comentariu