Bosch WAE24365BY

Mașina de spălat rufe Bosch WAE24365BY e una foarte eficientă (cu 20% mai eficientă decât cea cu A) și care poate să spele o cantitate de rufe foarte mare – cel mult 7 kilograme la 1200 de rotați pe minut. După cum vedeți mai jos are un design foarte reușit iar ușa se deschide de la dreapta la stânga. Acesta e unul dintre puținele modele de pe piață care să vină cu un consum destul de mic adică cu o clasă de eficiență energetică bună și cu posibilitate de spălare a 7 kilograme de rufe. Dacă aveți un buget foarte mare și doriți să faceți doar alegeri bune, vă recomand și un uscător foarte bun care are tot o capacitatea de 7 kilograme. Acela e numit WTC84101BY și e oferit tot de acest producător și are un preț destul de piperat. Dar dacă sunteți o persoană foarte ocupă iar timpul înseamnă bani, nu vă de ce nu faceți o asemena investiție, în special că uscătorul poate fi poziționat peste mașina de spălat. Vă recomand două aparate și nu unul cu uscător incorporat deoarece acele două sunt mai eficiente decât unul. Puteți opta pentru un aparat cu uscător incorporat numai dacă nu vă ajunge bugetul și dacă aveți nevoie de unul. Bosch WAE24365BY are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Mai de aproape

Specificații tehnice

E o mașină cu încărcare frontală de maxim 7 kilograme. Clasa de eficiență energetică e A++, iar celelalte sunt A pentru spălare și B pentru centrifugare. Viteza de centrifugare e de 1200 RPM și poate fi setată chiar și la 600 RPM (în funcție de program sau timp). Consumul e de 47 de litrii și 1.05 kWh. Programele de spălare sunt și ele destul de multe (15) dar eu voi enumera doar o parte din ele: spălare lână, consum redus energie, spălare manuală, sport, delicate, sport rapid 25 minute etc.

La capitolele siguranță și funcții stă foarte bine cu sistem 3D AquaTronic, detectarea spumei, protecţie împotriva inundaţiilor, sistem pentru detectarea automată a încărcăturii, programare întârziată și altele. E destul de silențioasă atât în timpul centrifugării cât și spălării – 76 db respectiv 59 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran LED (oferă timpul rămas), multe funcții și programe de spălare, eficientă, ușor de folosit și consum redus de energie și apă.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Mașina de spălat Bosch WAE24365BY poate spăla chiar și cantități de rufe mai mici de 5-7 kilograme deoarece are sistem de detectarea a încărcăturii și astfel veți economisi bani și timp.

Te-ar mai putea interesa